Σάκης Ρουβάς: Έλληνες και ξένοι VIP στο ανατρεπτικό #TheSummerEclipse! Βίντεο

Όλοι συνεχίζουν να μιλούν για το ανεπανάληπτο #TheSummerEclipse που παρουσίασε ο Σάκης Ρουβάς στην παραλία Καλό Λιβάδι, την τετάρτη 27 Ιουλίου. Ο κορυφαίος σταρ έκανε όλο το νησί να κινείται στους ρυθμούς του με το υψηλών προδιαγραφών show που ετοίμασε. Αναμφισβήτητα αποτελεί το event του καλοκαιριού και το αποδεικνύουν η πρωτοφανής προσέλευση και οι σπουδαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που βρέθηκαν στο Rakkan Mykonos.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στο live

Ανάμεσα στα πρώτα τραπέζια βρέθηκε η σύζυγος του εφοπλιστή Ριάντ Ζέιν, Ράνα που περνά στη Μύκονο τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Ζίνα Αλ Νακίντ της βασιλικής οικογένειας των εμιράτων και ο πρέσβης του Παναμά.

Από τη ανατρεπτικό live performance του Σάκη δεν θα μπορούσε να λείπει η Τάμτα η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Πάρη Κασιδόκωστα (δες εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το ζευγάρι).

Ο Σάκης έκανε την εμφάνισή του εν μέσω ουρλιαχτών!Τι κι αν στα πρώτα τραπέζια είχαν κάνει κράτηση πάμπλουτοι επιχειρηματίες από το εξωτερικό – Λιβανέζοι, Άραβες άλλα και Έλληνες. Οι θαυμάστριας του, κάθε ηλικίας τον αποθέωσαν και απόλαυσαν στο έπακρο το live στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι υπήρχε η δυνατότητα να μπει κάποιος στο Summer Eclipse και με εισιτήριο των 30 ευρώ.

Η βραδιά είχε την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στη χλιδή και την απλότητα της απόλυτης διασκέδασης, ανάμεσα στο ξέφρενο ξεφάντωμα και στη δυνατή συγκίνηση με΄σα από το live γεμάτο ενέργεια.

Ο Σάκης στο φινάλε, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του και όσους εργάστηκαν για το φαντασμαγορικό υπερθέαμα καθώς και τους Ντένις και Γιώργο Παπαγεωργίου, τους ιδιοκτήτες του Rakkan Mykonos.

Read More

And More