Σάκης Ρουβάς – Γιώργος Γιαννιάς: Το ντουέτο έκπληξη για τα γενέθλια του καλού τους φίλου! Βίντεο

Με ένα prive party γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γιάννης Τσακουμάκος. Ο γνωστός επιχειρηματίας και σύζυγος της Τζένης Τζιβερίωτη υποδέχτηκε τους καλεσμένους του στο Telescope του Χαϊδαρίου.

Στενοί φίλοι και συνεργάτες έκαναν τη βραδιά ξεχωριστή, ενώ στα hilight της ήταν και το ντουέτο του Σάκη Ρουβά με τον Γιώργο Γιαννιά. Οι δυο τους ερμήνευσαν την επιτυχία του κορυφαίου Έλληνα σταρ “Σε θέλω σαν τρελός”.


Ο Γιώργος τραγούδησε, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς με την οχρήστρα του. Ήταν η έκπληξη που είχε ετοιμάσει στον εορτάζοντα και φυσικά στο party ήταν και η σύζυγός του, Ελευθερία Παντελιδάκη που δεν σταμάτησε να τον καμαρώνει και να απαθανατίζει τις ξεχωριστές στιγμές.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ακόμα η Γωγώ Μαστροκώστα, που είναι κολλητή φίλη της Τζένης Τζιβεριώτη και ο Νίκος Γεωργιάδης.


Ο Σάκης μονοπώλησε το βράδυ της Τρίτης το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με τη συνέντευξή του στο “Όλα Πρώτη Φορά” (δες εδώ) αλλά και των καλεσμένων του party που έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, ο Γιάννης Τσακουμάκος και ο Σάκης Ρουβάς, εκτός από τη φιλία που τους δένει, έχουν ξεκινήσει από πέρυσι το χειμώνα μία πολύ δυνατή συνεργασία. Ο ιδιοκτήτης του Estate έχει αναλάβει την διαχείριση του καλοκαιρινό hot spot που εμφανίζεται ο Σάκης. Το Estate Seaside @ Ακρωτήρι απογειώθηκε με την παρουσία του κορυφαίου σταρ και φυσικά θα συνεχιστούν για αρκετό καιρό ακόμα οι εμφανίσεις που μετρούν το ένα sold out μετά το άλλο.

Read More

And More