Σάκης Ρουβάς: Θα στρέψει την προσοχή όλων στη Μύκονο!

Μας έχει συνηθίσει σε ανατρεπτικά project και επαγγελματικές επιλογές που ξεχωρίζουν. Τα εντυπωσιακά show είναι η ειδικότητά του και η αναγνώριση πια ξεπερνά τα εγχώρια σύνορα. Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει, αυτή τη φορά στη Μύκονο, για να ανατρέψει τα δεδομένα της διασκέδασης.

Ο κορυφαίος star θα παρουσιάσει, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, ένα δυναμικό μουσικό υπερθέαμα. Το “ραντεβού” είναι στο εντυπωσιακό σκηνικό του νέου αγαπημένου spot του νησιού, στο Καλό Λιβάδι, το οποίο έχει γίνει ήδη ο αγαπημενος προορισμός των πιο απαιτητικών προσωπικοτήτων, από τον ελληνικό αλλά και το διεθνή χώρο.

Ο Σάκης θα αναλάβει να ξεσηκώσει τους θαμώνες αλλά και να γίνει παράλληλα ο καλύτερος πρεσβευτής της ελληνικής διασκέδασης για τις διεθνείς προσωπικότητες που θα δώσουν το παρών. Ο ίδιος ανυπομονεί να ζήσει μαζί με το κοινό αυτή την μουσική εμπειρία και μοιράστηκε την αφίσα του ανατρεπτικού live στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

Ο Σάκης, για ακόμα μία φορά, θα απογειώσει το κοινό με την εκρηκτική σκηνική του παρουσία σε ένα εντυπωσιακό live performance, γεμάτο ανατροπές παρουσιάζοντας το #TheSummerEclipse, μια ανεπανάληπτη, διαδραστική μουσική εμπειρία, που θα αποτελέσει το μουσικό event του καλοκαιριού!

Read More

And More