Ε. Hawke: Η πρεμιέρα της ταινίας του με την J. Delpy και η αγάπη για την Ελλάδα!

Την αγάπη του για την Ελλάδα εξέφρασε μέσα από τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε μαζί με την Julie Delpy, ο Ethan Hawke. Οι δυο πρωταγωνιστές της ταινίας “Πριν τα μεσάνυχτα” που ξεκίνησε να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους από την Πέμπτη, μίλησαν στους δημοσιογράφους σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Ο Ethan Hawke και η Julie Delpy επιστρέφουν στους ρόλους των Jesse και Celine και μας παρουσιάζουν το τρίτο μέρος μιας ξεχωριστής ιστορίας αγάπης. Μιας ιστορίας που για εμάς έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς ξετυλίγεται στο αγέρωχο και ανεπιτήδευτο τοπίο της Μάνης. Το “Πριν τα μεσάνυχτα” μας ταξιδεύει από την Καρδαμύλη μέχρι την Πύλο και την Κορώνη.

/

Ο χολιγουντιανός σταρ έχει δηλώσει πολλές φορές ότι λατρεύει την Ελλάδα, ενώ αποκάλυψε ότι η συνεργασία του με το ελληνικό συνεργείο ήταν εξαιρετική και θα ήθελε να δουλέψει ξανά μαζί του. Όσο άσχημη εικόνα και να έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό για τη χώρα μας, εκείνος είπε ότι μόνο θετικές αναμνήσεις θα πάρει μαζί του πίσω στην πατρίδα.

Δες φωτογραφίες:

/

/

/

/

Read More

And More