Επώνυμοι καλλιτέχνες ένωσαν τις φωνές τους κατά του bullying! Φωτογραφίες

Το bullying ή ελληνιστί ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα φαινόμενο που εδώ και χρόνια απασχολεί και την ελληνική κοινωνία, ενώ φέτος έγινε ευρύτερα γνωστό με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, μέσα από την τραγική υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Ενάντια στον σχολικο εκφοβισμό ένωσαν το βράδυ της Δευτέρας τις φωνές τους αρκετοί ερμηνευτές και μπροστά στο κοινό του κατάμεστου Pantheon Theater τραγούδησαν τα τραγούδια τους για έναν ιερό σκοπό. Μαζί τους στην σκηνή βρέθηκαν συνθέτες, ο ενορχηστρωτής της βραδιάς που ανέλαβε και την καλλιτεχνική της επιμέλεια, Μαυρίκιος Μαυρικίου και η δεκαμελής Ορχήστα των Αισθήσεων.


Ανδριάννα Μπάμπαλη-Παντελής Αμπαζής-Πάνος Μουζουράκης-Μαυρίκιος Μαυρικίου-Μελίνα Κανά-Ελένη Δήμου-Μίλτος Πασχαλίδης

Όσο για τον ιερό σκοπό που αναφέραμε; Αυτός ήταν η ενίσχυση των σκοπών της οργάνωσης “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Την συναυλία προλόγισαν ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Γιαννόπουλος ενω περισσότεροι από τριάντα καλλιτέχνες παρέλασαν από τη σκηνή του Pantheon Theater.


O Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποιός είχε πέσει θύμα bullying όπως είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Μία.


Η Μαριέττα Φαφούτη στην σκηνή.


Η Ραλία Χρηστίδου ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τη συνοδεύει στο πιάνο.



Δες περισσότερες φωτογραφίες από τα παρασκήνια της συναυλίας!

Αντριάννα Μπάμπαλη – Ηρώ

Παντελής Αμπαζής – Ελένη Δήμου – Μίλτος Πασχαλίδης – Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης




Ραλία – Ευρυδίκη


Οι δύο τραγουδίστριες με τον Πάνο Μουζουράκη.


Μίμης Πλέσσας – Λουκίλα Καρρέρ


Μαυρίκιος Μαυρικίου – Τζούλι Μασσίνο

Αναλυτικά οι συνθέτες και οι ερμηνευτές που συμμετείχαν στην συναυλία κατά του bullying ήταν οι: Οι συνθέτες και οι ερμηνευτές που αποδέχθηκαν την πρόσκληση είναι, με αλφαβητική σειρά, οι: Λένα Αλκαίου, Χρήστος Δάντης, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ευρυδίκη, Νίκος Ζιώγαλας, Ηρώ, Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, Μελίνα Κανά, Σία Κοσκινά, Κωνσταντίνα, Βασίλης Λέκκας, Μαυρίκιος Μαυρικίου, Ευτυχία Μητρίτσα, Αντώνης Μίτζελος, Πάνος Μουζουράκης, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Γιώτα Νέγκα, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μίμης Πλέσσας, Σαλίνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπανός, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργος Χατζηνάσιος, Ραλλία Χρηστίδου, Julie Massino

Read More

And More