Γ. Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη: Παρουσίασε το βιβλίο της στη Θεσσαλονίκη! Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη στη συμπρωτεύουσα πραγματοποιήθηκε στο Μεγάρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Η κα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη μετά το ρομαντικό γάμο της κόρης της στο Λονδίνο βρέθηκε στην κατάμεστη αίθουσα “Μωρίς Σαλτιέλ” και μίλησε για το βιβλίο της.

Το λαμπερό gala διοργάνωσε το περιοδικό CLOSE UP και η διευθύντρια δημοσίων σχέσεων του περιοδικού κυρία Ελίνα Μπακατσέλου την περασμένη Πέμπτη και το “παρών” έδωσαν πλήθος καλεσμένων, από τον επιχειρηματικό, τον πολιτικό, τον κοινωνικό και τον πολιτιστικό κύκλο της πόλης.

Η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκάλακη ιδιαίτερα χαρούμενη από την παρουσία της στην Θεσσαλονίκη, μια πόλη όπου πέρασε τα φοιτητικά της χρόνια, διηγήθηκε συγκινημένη ιστορίες αναφερόμενη και σε αποσπάσματα του βιβλίου της.

Το βιβλίο της προλόγισε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης.
Μετά την ομιλία της η κυρία Αγγελοπούλου – Δασκάλακη υπέγραψε βιβλία και ακολούθησε cocktail στο bar – restaurant Aldebaran, κατά την διάρκεια του οποίου, η ίδια είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με όλους τους καλεσμένους.

Δες φωτογραφίες:
Ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης με την Αλεξάνδρα Σκούμπα και τον Νικόλα Μπακατσέλο
Αγγελική Σάπικα, Γιώργος Ντάβλας
Ο Γιώργος Μπακατσέλος με την πρόεδρο της “Στοργής”, Τίμη Μπακατσέλου και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

Ο αντιπρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου και πρόεδρος επιτροπής Β.Ελλάδος, Νικόλας Μπακατσέλος με τη Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη και την οικοδέσποινα Ελίνα Μπακατσέλου.


Ανθή Σαλαγκούδη, Σωτήρης Πολύζος

Δημήτρης και Ελένη Τσολάκη


Ζωή Στεφάνου, Σοφία Χατζηνικολάου


Σούζη Δούδου, Αλέξης Κωστάλας, Φαίη Τρικαλιώτη, Γιολάντα Πεπέ


Έφη Τσιόλια, Δέσποινα Πορτοκάλη, Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, Σωτήρης Πολύζος


Φένια Κριεζή, Κατερίνα Βακάλη

(Ευχαριστούμε θερμά το περιοδικό Close up για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού από την εκδήλωση)

Read More

And More