Στικούδη- Σαμπάνης: Γιατί τραγούδησαν στα “Αηδονάκια”; Δες φωτογραφίες

Λίγα λεπτά πριν τις οχτώ, το βράδυ της Παρασκευής, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που έχει δημιουργηθεί στο λούνα παρκ ”ΑΗΔΟΝΑΚΙΑ”. Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα λόγω των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, μικροί και μεγάλοι, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή συναυλία!

Το TLIFE βρέθηκε εκεί και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση! Ο Γιώργος Σαμπάνης, οι REC, η Κατερίνα Στικούδη αλλά και τα Στρουμφάκια προσέφεραν ένα μεγάλο χαμόγελο στηρίζοντας το έργο της Ε.Ψ.Υ.Π.Ε που φροντίζει παιδιά με ψυχικά προβλήματα.

Η Ε.Ψ.Υ.Π.Ε, Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου, είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο. Εδώ και 20 χρόνια αναπτύσσει υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Ξενώνας ΜΕΛΙΑ για παιδιά, το Κέντρο Ημέρας ΩΡΙΩΝΑΣ για εφήβους και οι δυο συμβουλευτικές τηλεφωνικές γραμμές για γονείς/εκπαιδετικούς και παιδιά/εφήβους, αποτελούν ένα δίκτυο υπηρεσιών για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων.

Την Παρασκευή όλοι ζήσαμε την απόλυτη χριστουγεννιάτικη μαγεία, στηρίζοντας ταυτόχρονα την Ε.Ψ.Υ.Π.Ε που βοηθάει τα παιδιά με προβλήματα ψυχικής υγείας!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More