Πρόβα νυφικού” με επώνυμες παρουσίες! Δες ποιοι βρέθηκαν στην πρεμιέρα

Επίσημη πρεμιέρα έκανε την Πέμπτη το βράδυ η παράσταση “Πρόβα νυφικού” στο REX και τη σκηνή “Μαρίκα Κοτοπούλη”. Πλήθος επωνύμων βρέθηκαν ανάμεσα στους θεατές και έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα στους πρωταγωνιστές του έργου οι οποίοι είναι οι Άλκης Κούρκουλος, Θέμης Πάνου, Ευγενία Δημητροπούλου, Δανάη Σκιάδη, Θέμις Μπαζάκα, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και Γιώργος Κοτανίδης. Το TLIFE και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου φυσικά ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Η παράσταση είναι η θεατρική μεταφορά του μπεστ σέλερ μυθιστορήματος της Ντόρας Γιαννακοπούλου που είχαμε δει και ως σήριαλ στην τηλεόραση. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Βαφέας.

Η υπόθεση του έργου
Λίγο πριν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, σε μια επαρχιακή πόλη, η Αγγελική και ο Απόστολος, αρραβωνιάζονται. Από την πρώτη κιόλας μέρα, ένοχα μυστικά, που σχετίζονται με το παρελθόν του άντρα βγαίνουν στην επιφάνεια. Όμως, μπροστά στην πίεση των κοινωνικών συνθηκών, η Αγγελική υποχωρεί, τα μυστικά αποσιωπούνται και ο γάμος πραγματοποιείται. Αυτή θα είναι η αρχή για μια αλληλουχία δραματικών γεγονότων, αφού η συμπεριφορά του Απόστολου, ο οποίος μετά το ξέσπασμα του πολέμου δε θα διστάσει να συνεργαστεί με τους Γερμανούς, ξεφεύγει από κάθε όριο.

Δες ποιοι βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα!


Σωτήρης Χατζάκης-Γεράσιμος Αρσένης-Λούκα Κατσέλη


Μαρία Κανελλοπούλου-Σωτήρης Χατζάκης


Διονύσης Φωτόπουλος-Μαριάννα Λάτση-Σωτήρης Χατζάκης

Μ. Λάτση: Απόλαυσε στο θέατρο τον Α. Κούρκουλο παρέα με τα δυο της παιδιά!


Σωτήρης Χατζάκης-Γιώργος Βαρδινογιάννης


Ηρώ Μανέ


Κατερίνα Γερονικολού-Γιώργος Μαζωνάκης-Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Γ. Μαζωνάκης: Στηρίζει την κουμπάρα του Α. Παλαιολόγου και κλέβει τις εντυπώσεις με το look του!


Άντζελα Γκερέκου-Λεβίνια Κονιαλιάν


Ανδρέας Φωτόπουλος-Ράνια Θρασκιά


Βίκυ Βολιώτη-Θέμις Μπαζάκα-Δήμητρα Σιγάλα

Δες φωτογραφίες από την παράσταση!

Read More

And More