Οι celebrities παρουσίασαν το ημερολόγιο για την “ΕΛΠΙΔΑ” στο Allou! Φωτογραφίες

Μια εκδήλωση αφιερωμένη σε μικρούς και μεγάλους με πολύ αγάπη και μαγεία παρουσίασαν χθες το απόγευμα στο Allou Fun Park οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Οι διάσημοι παρουσίασαν το ημερολόγιο που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα και υπέγραψαν αυτόγραφα στους μικρούς τους φίλους.

/

Το Allou! Fun Park, το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας του έρχεται ξανά κοντά στα παιδιά με ανάγκη μέσα από το “μαγικό” ημερολόγιο “Allou! Fun Park, η χώρα των θαυμάτων”, έσοδα του οποίου διατίθενται στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ”.

Η Ράνια Τραγόμαλλου και ο Βασίλης Λιάτσος παρουσίασαν την εκδήλωση και υποδέχτηκαν με χαρά την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τον Νίκο Αναδιώτη, τον Γιώργο Λιανό, την Μαρία Κορινθίου, τον Κώστας Χανιώτης και τον Νίνο που τραγούδησε Live στην εκδήλωση.

/

Το ημερολόγιο είναι ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του Allou! Fun Park και δημιουργήθηκε από το γνωστό φωτογράφο μόδας Γιώργο Μεστούση με ξεναγούς διάσημους φίλους του, που ανταποκρίθηκαν με αγάπη και αφιλοκερδώς σε αυτό το κάλεσμα. Οι φωτογραφίες του με τους διάσημους φίλους να πρωταγωνιστούν σε ονειρικά τοπία και έμπνευση πάντα το πάρκο, παίζουν με τα όρια του ρεαλισμού και της φαντασίας.
Δες φωτογραφίες με όλους όσους βρέθηκαν εκεί:

Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Λιανός
/

Νίνο
/

/

/

/

Νίκος Αναδιώτης
/

Σταματίνα Τσιμτσιλή
/

/

Μαρία Κορινθίου
/

/

/

Κώστας Χανιώτης
/

Μαρία Κορινθίου, Γιώργος Σατσίδης
/

Γιώργος Λιανός, Μαρία Κορινθίου, Νίκος Αναδιώτης
/

/

Ο Νίνο live στη σκηνή!
/

/

Read More

And More