Κ. Αργυρός: Πλήθος επωνύμων στην παρουσίαση του νέου του άλμπουμ! Φωτογραφίες

Τη νέα δισκογραφική δουλειά του παρουσίασε χθες βράδυ στο Κολωνάκι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο γνωστός τραγουδιστής που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα στο Rex με τον Νίνο και την Άντζελα Δημητρίου επέστρεψε δυναμικά με ένα νέο άλμπουμ που ήδη κάνει μεγάλη επιτυχία.
Το TLIFE βρέθηκε χθες βράδυ σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι, όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων τραγουδιών του Κωνσταντίνου, την παραγωγή και τη μουσική των οποίων υπογράφει εξολοκλήρου Γιώργος Θεοφάνους. Το άλμπουμ “Παιδί Γενναίο” είναι προϊόν μιας υπέροχης συνεργασίας που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες και έχει ήδη δώσει τη μεγάλη επιτυχία “Ποτέ Ξανά”, δηλαδή το πρώτο single σε στίχους της Ναταλίας Γερμανού.

/

Το “παρών¨στη βραδιά έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Ναταλία Γερμανού, ο Νίνο, η Άντζελα Δημητρίου, η Νόνη Δούνια, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Κώστας Καραφώτης, ο Χρήστος Μενιδιάτης, η Δέσποινα Ολυμπίου, η Χριστίνα Παύλου, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Κρυσταλλία από τους Otherview, η Μελίνα Μακρή, η Μαρία Ιακώβου, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Στέλλα Καλλή, ο Νικηφόρος, το Θηρίο και πολλοί άλλοι.

/

Το άλμπουμ “Παιδί Γενναίο” κυκλοφορεί από την Universal Music σε στίχους που υπογράφουν πολλοί δημιουργοί όπως η Ναταλία Γερμανού, η Βίκυ Γεροθόδωρου, η Όλγα Βλαχοπούλου, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, και άλλοι.

/

Δες φωτογραφίες από τη λαμπερή εκδήλωση:

Νίνο, Άντζελα Δημητρίου, Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Νικηφόρος, Μελίνα Μακρή, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελευθερία Ελευθερίου
/

Νίνο, Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Ναταλία Γερμανού
/

Νίνο
/

Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Δέσποινα Ολυμπίου
/

Μελίνα Μακρή
/

Νόνη Δούνια
/

Χρήστος Μενιδιάτης
/

Χριστίνα Παύλου

Στέλλα Καλλή
/

Ελευθερία Ελευθερίου
/

Κρυσταλλία από τους Otherview
/

Άντζελα Δημητρίου
/

Μαρία Ιακώβου
/

Κωνσταντίνος Αργυρός
/

Νικηφόρος, Μελίνα Μακρή, Κώστας Καραφώτης
/

Θηρίο, Κώνσταντίνος Αργυρός
/

Νίνο, Κώστας Καραφώτης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Μαρία Ιακώβου, Νικηφόρος
/

Read More

And More