Διάσημες παρουσίες στο 4ο Argo Film Festival στο Βόλο!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι, η πόλη του Βόλου, βρέθηκε στο επίκεντρο των ελληνικών κινηματογραφικών δρωμένων για τρεις ημέρες! Αγαπημένοι ηθοποιοί της εγχώριας σκηνής ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ. Πρόκειται για το 4ο Argo Film Festival που συγκέντρωσε εκατοντάδες σινεφίλ στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας.

Το Vollywood, όπως ονομάζεται, λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο με σκοπό να αναδείξει νέους δημιουργούς, αλλά και να απονείμει φόρο τιμής σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει πολλά στον κινηματογράφο. Το τιμώμενο πρόσωπο για φέτος ήταν ο Γιάννης Βόγλης.

Ακολουθώντας τα πρότυπα του Hollywood οι υπεύθυνοι του φεστιβάλ έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν το αστέρι κάθε τιμώμενου προσώπου στον πεζόδρομο της παραλίας Βόλου. Έτσι ο Γιάννης Βόγλης θα έχει το δικό του αστέρι δίπλα σε εκείνο της Δέσποινας Στυλιανοπούλου, της Μάρθας Καραγιάννη και του Κώστα Βουτσά.

Φυσικά τις ημέρες του φεστιβάλ, 28 με 31 Αυγούστου, τα social media πήραν φωτιά από τους celebrities που βρέθηκαν εκεί είτε έχοντας ενεργό ρόλο είτε απλά για να το παρακολουθήσουν! Δες κάποιες από τις φωτογραφίες που ανέβασαν…


Αναμνηστική φωτογραφία για τους Χριστίνα Αλούπη, Νίκο Γεωργιάδη και Τόνια Σωτηροπούλου


Η εντυπωσιακή πλάτη του Bond girl


H Τόνια επέλεξε να φορέσει μία δημιουργία Konstantinos Melis by Laskos


Ο Αντώνης Λουδάρος βοηθάει στο στρώσιμο του κόκκινου χαλιού με την Μαρία Κορινθίου


Η Χριστίνα και η Μαρία κάνουν χαριτωμενιές στο φακό


Η Χριστίνα και η Μαρία κάνουν χαριτωμενιές στο φακό, part2 έχοντας στην παρέα τους τον Τέρι Ντούγκα, εμπνευστή του Vollywood


Η Χριστίνα και η Μαρία κάνουν χαριτωμενιές στο φακό, έχοντας στην συντροφιά τους τον διευθυντή του περιοδικού OK!


Ο Γιάννης Στάνκογλου βρέθηκε στο φεστιβάλ και στην παρέα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα


Η γνωστή φωτογράφος εντυπωσίασε με το look της


Στο Vollywood έδωσε το παρών και η Εριέττα Κούρκουλου…


αλλά και ο Ηλίας Ψινάκης διαφημίζοντας τις δημιουργίες της καλής του φίλης!


Από μια τέτοια εκδήλωση του Βόλου δεν θα μπορούσε να λείπει και η Χριστίνα Παππά…. Εδώ την βλέπουμε να ετοιμάζεται για να κλέψει τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της!

Read More

And More