Για δεύτερη φορά γαμπρός ο Alec Baldwin! Δες φωτογραφίες

Για δεύτερη φορά γαμπρός ντύθηκε ο Alec Baldwin και ενώθηκε την Κυριακή με τα ιερά δεσμά του γάμου με την δασκάλα της yoga, Hilaria Thomas. Ο γάμος τους έγινε στην καθολική εκκλησία St. Patrick’s στο Μανχάταν, παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών.
Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά τα φώτα της δημοσιότητας και ο ηθοποιός είχε ετοιμάσει ολόκληρη επιχείρηση… απόδρασης για να μην καταφέρουν οι παπαράτσι να βγάλουν μια φωτογραφία από το γάμο του!

Βέβαια, ο φωτογραφικός φακός κατάφερε να απαθανατίσει τον γαμπρό, ενώ το ζευγάρι δεν πέρασε απαρατήρητο, αφού στο πολυτελές αυτοκίνητο είχε τοποθετηθεί ένα λευκό σεντόνι για να μην δει κανείς την νύφη.
Η Hilaria φορούσε ένα μεταξωτό φόρεμα του οίκου Amsale στο χρώμα της μανόλιας, ενώ το κοστούμι του Alec Baldwin ήταν σχεδιασμένο από τον Tom Ford.

Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν πριν από ένα χρόνο και παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας οι δυο τους βρήκαν κοινούς κώδικες και ερωτεύτηκαν παράφορα. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος για τον ηθοποιό που είχε παντρευτεί την Kim Basinger και μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη 16χρονη, Ireland.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More