Πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες για το μιούζικαλ “Cats”! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ στην Αθήνα το διάσημο μιούζικαλ “Cats” στο Θέατρο Badminton και πολλοί ήταν οι επώνυμοι που έδωσαν το “παρών”. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την παράσταση – υπερθέαμα.
Το CATS, δημιουργία του κορυφαίου συνθέτη Andrew Lloyd Weber, είναι η πιο εκρηκτική συνάντηση μουσικής, χορού, τραγουδιού και ποίησης στην ιστορία του μιούζικαλ. Παιχνιδιάρικο, αστείο, τρυφερό και πέρα για πέρα απολαυστικό, το CATS αναδείχτηκε ως το απόλυτο θεατρικό φαινόμενο: απ’ την πρεμιέρα του το 1981 ως σήμερα, αποθεώθηκε από 50.000.000 θεατές και 300 πόλεις σε όλον τον κόσμο.

Ανάμεσά στους επώνυμους που βρέθηκαν εκεί ήταν: η Ευαγγελία Αραβανή, η Άντζελα Γκερέκου, η Μαρία Κορινθίου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, η Αγγελική Λάμπρη, ο Μιχάλης Μαρίνος, η Ναταλία Τσαλίκη, Demy, η Μελίνα Μακρή, o Αλέξανδρος Παρθένης με την Κατερίνα Θάνου και πολλοί άλλοι.

Η υπόθεση του έργου:
Η υπόθεση του θεατρικού μιούζικαλ CATS είναι βασισμένη σε μια ποιητική συλλογή του T.S. Eliot. Το εκπληκτικό σκηνικό είναι ένας πελώριος σκουπιδότοπος, όπου μαζεύονται οι Jellicle Cats για να παίξουν. Είναι η νύχτα του καθιερωμένου ετήσιου χορού των Jellicle Cats και o αρχηγός τους, ο γερο – Deuteronomy θα ανακοινώσει το όνομα της γάτας που θα ξαναγεννηθεί και θα ζήσει μια νέα ζωή στο Heavyside Layer.

Η ανακοίνωση θα γίνει ακριβώς πριν από την αυγή. Όσο περιμένουν, οι γάτες διασκεδάζουν (και εμείς μαζί τους) διηγούμενες παλιές ιστορίες για τις πιο διάσημες και δημοφιλείς γάτες της ράτσας τους. Κι εμείς τις παρακολουθούμε καθώς περιμένουν να έρθει η αυγή και ο γερο – Deuteronomy να ανακοινώσει το όνομα…

Δες φωτογραφίες:

Ευαγγελία Αραβανή

Μαρία Κορινθίου

Ναταλία Τσαλίκη

Demy

Shaya

Φώτης Σεργουλόπουλος

Γωγώ Μπρέμπου

Άντζελα Γκερέκου

Στράτος Τζώρτζογλου

Υρώ Λούπη

Αγγελική Λάμπρη, Μιχάλης Μαρίνος

Μαρία Φαραντούρη

Χρήστος Σπανός με την κόρη του

Βέρα Κρούσκα

Δήμητρα Σιγάλα

Εύα Νάθενα

Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο

Λίτσα Πατέρα

Κατερίνα Διδασκάλου

Άννα Χατζησοφιά, Σύλβια Δεληκούρα

Μελίνα Μακρή, Shaya

Ελένη Ανουσάκη, Γωγώ Μπρέμπου

Άρης Λεμπεσόπουλος με τη σύζυγό του και η Ελισάβετ Μουτάφη με τον αδερφό της Κωνσταντίνο

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Read More

And More