Οι διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz σε cocktail party στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή βραδιά με πολύ στυλ και εντυπωσιακές εμφανίσεις απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη στο coctail party γνωστής εταιρείας ρούχων. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε όλους τους celebrities που έδωσαν το “παρών” στην εκδήλωση στο Κολωνάκι.
Τα κατάστηματα της Η&Μ παρουσίασαν τη νέα συλλογής Conscious που όχι μόνο ακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, αλλά είναι και φτιαγμένη αποκλειστικά από υλικά που είναι περισσότερο αειφόρα.
Το party τίμησαν με τη παρουσία τους πολλοί επώνυμοι φίλοι της μάρκας, όπως οι: Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Φουρέιρα, η Νάντια Μπουλέ, η Νικολέττα Ράλλη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τζένη Θεωνά που έφτασαν ντυμένες με τη Conscious Exclusive Collection στέλνοντας με τον τρόπο τους το δικό τους μήνυμα για ένα πιο αειφόρο μέλλον για τη μόδα.
/
Ακόμη, με τις δημιουργίες της γνωστής εταιρείας ντύθηκαν και ο Γιάννης Στάνκογλου με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.
Πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι της H&Μ τίμησαν το πάρτι με την παρουσία τους, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Μυρτώ Κάζη, ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης και η Μαίρη Ρετσίνα από το MAD, ο Αντώνης Μακρής – Πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ και η Άννα Μαρία Μαζαράκη που θέλησαν να δουν τη νέα συλλογή και να διασκεδάσουν με τις μουσικές επιλογές του guest DJ Μark Angelo.
Η ολοκληρωμένη γυναικεία, αντρική και παιδική Conscious σειρά περιλαμβάνει μεταξύ άλλων για τη γυναίκα, ένα μιλιτέρ κεντητό jacket με φερμουάρ συνδυασμένο με εμπριμέ παντελόνι, ένα μακρύ φόρεμα καθώς και σπορ γραμμές όπως ένα κομμένο jumpsuit και ένα T-shirt φόρεμα με τροπικά σχέδια ενώ για τον άντρα, προσφέρει σακάκια, chinos, ethnic σχέδια σε πουκάμισα και για τα παιδιά και τα μωρά, σορτς και μια σειρά με απίστευτα χαριτωμένα σχέδια. Η συλλογή Conscious είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα της Η&Μ στην Ελλάδα.
Δες φωτογραφίες:

Ελένη Φουρέιρα
/

/

Τζένη Θεωνά
/

/

Νάντια Μπουλέ
/

Σταματίνα Τσιμτσιλή
/

Αθηνά Οικονομάκου
/

/

Δημήτρης Ουγγαρέζος
/

Κατερίνα Γκαγκάκη
/

Γιάννης Στάνκογλου
/

/

Read More

And More