Οι επώνυμοι απόλαυσαν το δείπνο τους… βλέποντας μόδα! Φωτογραφίες

Μια βραδιά με μόδα και εκλεκτές γεύσεις απόλαυσαν χθες οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Το TLIFE βρέθηκε στο πρωτοποριακό fashion & gourmet δείπνο “Taste the Fashion In the Blue”, που διοργανώθηκε στο Hilton και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας του πBox, ο Στέλιος Παρλιάρος των Sweet Alchemy και o Κώστας Αθανασίου του Hilton Aθηνών εμπνεύστηκαν και φέτος από τις καλοκαιρινές συλλογές τριών κορυφαίων brands της διεθνούς μόδας. Έτσι, όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην ίδια εκδήλωση, τρία μοναδικά fashion shows των Οίκων ETRO, LANVIN και ROBERTO CAVALLI, ενώ παράλληλα απόλαυσαν τις μοναδικές γευστικές προτάσεις τριών κορυφαίων chefs, με στόχο τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης αισθητικής εμπειρίας!

Την πρωτότυπη αυτή σύμπραξη, που φέτος παρουσιάζεται «In the Blue» θέλοντας να ταξιδέψει το κοινό της στη φρεσκάδα και το μπλε χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού, έζησαν 450 εκλεκτοί προσκεκλημένοι που παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες επέλεξαν να συμμετάσχουν και φέτος στην εκδήλωση, αφού με τη συμμετοχή τους στο «Taste the Fashion In the Blue» θα συμβάλλουν στην προσπάθεια για τη δημιουργία μιας ειδικά προσαρμοσμένης παιδικής χαράς στο χώρο του Κέντρου της ΕΛΕΠΑΠ Αθήνας, για την ψυχαγωγία των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ, την κοινωνικοποίησή τους, αλλά κυρίως για την ψυχολογική και σωματική υγεία τους.

Παρουσιαστές της βραδιάς ήταν ο Κώστας Μαρτάκης με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ το “παρών” στη βραδιά έδωσαν οι: Τάμτα, Τατιάνα Μπλάτνικ, Μελίνα Ασλανίδου, Μύρωνας Στρατής, Ράνια Θρασκιά, Άλεξ Κάβδας και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τάμτα

Ράνια Θρασκιά

Ράνια Θρασκιά, Ανδρέας Φωτόπουλος

Ηρώ Κόβα, Τατιάνα Μπλάτνικ

Μελίνα Ασλανίδου

Άλεξ Κάβδας

Τάμτα, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Κώστας Μαρτάκης

Χριστίνα Πολίτη

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Μαρτάκης

Ντορέττα Παπαδημητρίου, Μύρωνας Στρατής

Read More

And More