Οι celebrities στην παράσταση του Cirque du Soleil! Φωτογραφίες

Το μοναδικό υπερθέαμα του “Cirque du Soleil” με την παράσταση “Dralion” ήρθε στην Ελλάδα και μάγεψε μικρούς και μεγάλους στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ.
Το “παρών” στη χθεσινή παράσταση έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz, ανάμεσα στους οποίους ήταν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Δούκισσα Νομικού, ο Ηλίας Βρεττός, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Λάκης Γαβαλάς, η Γκαλένα Βελίκοβα και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Το Dralion είναι μία παραγωγή του Cirque du Soleil που έχει μαγέψει περισσότερους από 7 εκατομμύρια ανθρώπους σ’ ολόκληρο τον κόσμο, από την πρεμιέρα της το 1999 στο Μόντρεαλ του Καναδά. Ύστερα από πολλά χρόνια κάτω απ’ την τέντα του τσίρκου, το Dralion εμφανίζεται τώρα και στις σκηνές των Ηνωμένων Πολιτειών και του Καναδά.

Συνδυάζοντας την παράδοση 3.000 ετών της κινέζικης ακροβατικής τέχνης με την διεπιστημονική προσέγγιση του Cirque du Soleil, το Dralion αντλεί έμπνευση απ’ την ανατολίτικη φιλοσοφία και την ατέρμονη αναζήτηση της για ισορροπία μεταξύ Ανθρώπου και Φύσης.

Ο τίτλος της παράστασης προέρχεται από δύο εμβληματικά πλάσματα: τον δράκο που συμβολίζει την Ανατολή, και το λιοντάρι που συμβολίζει την Δύση. Στο Dralion, τα τέσσερα στοιχεία που κυβερνούν τη ροή της φύσης παίρνουν ανθρώπινη μορφή. Κάθε στοιχείο αντιπροσωπεύεται από το χρώμα του: ο αέρας είναι μπλε, το νερό είναι πράσινο, η φωτιά είναι κόκκινη, η γη είναι ώχρα.

Στον κόσμο του Dralion, οι πολιτισμοί αναμειγνύονται, ο Άνθρωπος και η Φύση γίνονται ένα και επιτυγχάνεται η ισορροπία.
Με τη διάσημη υπογραφή του Cirque du Soleil και με μία ομάδα ακροβατών, αθλητών, μουσικών και τραγουδιστών από 50 χώρες, το Dralion ανεβαίνει σε νέα ύψη, αψηφώντας τους φυσικούς νόμους.

Δες ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν εκεί:

Ελένη Μενεγάκη

Δούκισσα Νομικού

Λάκης Γαβαλάς

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Παναγιώτης Πιλαφάς, Κατερίνα Παπουτσάκη

Ηλίας Βρεττός, Ευαγγελία Αραβανή

Γκαλένα Βελίκοβα

Όλγα Κεφαλογιάννη

Δημήτρης Παπαδημητρίου

Ανδρέας Φωτόπουλος, Ράνια Θρασκιά

Μιχάλης Μουρούτσος, Ησαΐας Ματιάμπα

Λευτέρης Λαζάρου

Αντώνης Αλεβιζόπουλος, Μαρία Μπεκατώρου

Διονύσης Παναγιωτάκης, Ελένη Κούρκουλα

Λόλα Νταϊφά

Αλέκος και Μαρίζα Φασιανού

Αλέξης Κωστάλας

Read More

And More