Ερωτευμένα ζευγάρια στα μπουζούκια! Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκαναν αυτές τις μέρες πολλά νυχτερινά σχήματα και οι επώνυμοι βρέθηκαν στη νυχτερινή Αθήνα για να διασκεδάσουν. Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις μερικά από τα πιο γνωστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz βρέθηκαν στα μπουζούκια και διασκέδασαν ως το πρωί.
Γρηγόρης Αρναούτογλου – Κατερίνα Κόκλα
Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που συναντάμε σε βραδινές εξόδους σε νυχτερινά κέντρα. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Βοτανικό που τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Έλενα Παπαρίζου και τον Λευτέρη Πανταζή και διασκέδασαν με τη ψυχή τους.

/

/

/

Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος
Πρεμιέρα στο Romeo είχε το βράδυ της Παρασκευής ο Χρήστος Χολίδης και από το πλευρό του δεν έλειψαν οι καλοί του φίλοι. Ο λόγος για την Μαρία Μπεκατώρου και τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλος.

/

Μετά τη συμμετοχή της στο “Just the two of us” η Μαρία κρατά φιλικές σχέσεις με τον γνωστό τραγουδιστή και τόσο εκείνη, όσο και ο σύντροφός της δεν λείπουν από τις πρεμιέρες τους. Μετά το τέλος του προγράμματος, μάλιστα, η Μαρία βρέθηκε με τον αγαπημένο της Αντώνη στα καμαρίνια για να συγχαρούν από κοντά τον Χρήστο Χολίδη.

/

Βάσια Λόη – Νικόλαος Μαδιάς
Στο Βοτανικό διασκέδασε και ένα ακόμη διάσημο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο Νικόλαος Μαδιάς και η Βάσια Λόη βρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια και δεν σταμάτησαν το λουλουδοπόλεμο. (Δες εδώ περισσότερα για την έξοδό τους).

/

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος – Κιμ Κίλιαν
Στο “Κέντρο Αθηνών” που έκανε πρεμιέρα η Άννα Βίσση, η οποία δυστυχώς είχε ένα ατύχημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βρέθηκε την Παρασκευή και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με την σύζυγό του.

Read More

And More