Κάτια Δανδουλάκη: Πρεμιέρα με αγαπημένους celebrities

Όταν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι ενωθούν, σίγουρα το αποτέλεσμα είναι μία μεγάλη επιτυχία! Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας διασκεύασαν και σκηνοθετούν τη σπουδαία κωμωδία «Να ζει κανείς ή να μη ζει» που γνωρίσαμε στον κινηματογράφο από το Mel Brooks.

Το έργο παίζεται στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με ένα θίασο λαμπερών, κωμικών ηθοποιών. Κάτια Δανδουλάκη, Παύλος Χαϊκάλης, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Τάσος Κωστής, Μαρία Κανελλοπούλου, Χριστίνα Τσάφου, Σπύρος Μεριανός και Πρόδρομος Τουσουνίδης. Όλοι ένας κι ένας!

Στην πρεμιέρα της παράστασης, όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψε κανείς! Τόσο η Κάτια Δανδουλάκη όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι από τα αγαπημένα παιδιά του θεάτρου και δεν θα μπορούσαν να μην καταχειροκροτηθούν από τους συναδέλφους τους.

Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν εκεί ήταν οι Τζόυς Ευείδη, Ορφέας Αυγουστίδης, Νίνα Μεντή, Πέτρος Φιλιππίδης, Στέλιος Μάινας, Ηρώ Λούπη, Ελισάβετ Μουτάφη, Πέμυ Ζούνη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Έλενα Ακρίτα, Ελένη Φιλίνη, Ε. Γερασιμίδου, και Μπέσυ Μάλφα.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More