Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.11.2012 | 12:01

Κ. Δανδουλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο λίγο πριν το Dancing! Φωτογραφίες

Κ. Δανδουλάκη: Πρεμιέρα στο θέατρο λίγο πριν το Dancing! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά την επιτυχημένη περιοδεία, η θεατρική παράσταση “Να ζει κανεις ή να μη ζει” έκανε χθες πρεμιέρα στο θέατρο Δανδουλάκη. Η Κάτια Δανδουλάκη, λίγο πριν βρεθεί στην κριτική επιτροπή του “Dancing with the stars” έκανε πρεμιέρα με την ερωτική φαρσοκωμωδία που διασκεύασε το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο Παπαθανασίου-Ρέππας.

/
 
Μαζί της στη σκηνή βρέθηκαν οι Παύλος Χαϊκάλης, Κατιάνα Μπαλανίκα, Τάσος Κωστής, Σοφία Βογιατζάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Σπύρος Μεργιανός, Στέργιος Αντούλας και Διονύσης Κομνηνός.
 
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Κάτια Νικολαΐδου, η Αγγελική Δαλιάνη, η Ραλλία Χριστίδου και πολλοί άλλοι.
 
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
 
Πολωνία 1941. Γερμανική Κατοχή. Μια διάσημη ηθοποιός (Κάτια Δανδουλάκη) απατά τον άντρα της (Παύλος Χαϊκάλης ) με έναν πολύ νεότερο της αντιστασιακό (Μάνος Παπαγιάννης). Μια ερωτική φάρσα στήνεται στα παρασκήνια ενός θεάτρου. Ο αταίριαστος έρωτας της ώριμης πρωταγωνίστριας και του νεαρού αντιστασιακού - ένα από τα κλασσικά θέματα της φάρσας – είναι αστεία αθώος - ροζ.

/
 
Μόνο που το ροζ αρχίζει να σκουραίνει επικίνδυνα όταν στα γρανάζια της φάρσας πιάνονται ένας Γερμανός στρατηγός (Τάσος Κωστής) μαζί με την αυστηρή γραμματέα του (Κατιάνα Μπαλανίκα ) και τον ηλίθιο υπασπιστή του (Σπύρος Μεριανός), μια διπλή κατάσκοπος (Σοφία Βογιατζάκη) και ο αμπιγιέρ της πρωταγωνίστριας (Πρόδρομος Τοσουνίδης).

/
 
Το ετερόκλητο αυτό πλήθος μπλέκεται σε ένα τυφώνα από συμπτώσεις, ανατροπές και μεταμφιέσεις, όπου συγχέονται οι ρόλοι και χάνονται τα όρια ανάμεσα στα στρατόπεδα των Πολωνών αντιστασιακών και των κατακτητών τους.
 
Δες φωτογραφίες από τους διάσημους που πήγαν στην πρεμιέρα:

Ραλλία Χρηστίδου, Μελίνα Ασλανίδου
/

Κάτια Δανδουλάκη, Μιχάλης Τσαουσόπουλος
/

Πρόδρομος Τοσουνίδης, Κάτια Νικολαΐδου
/

Πωλίνα, Σοφία Βογιατζάκη, Μελίνα Ασλανίδου
/
 
Κώστας Σπυρόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Τάσος Κωστής
/

Πρόδρομος Τοσουνίδης, Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη, Τάσος Κωστής
/
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10