Πρεμιέρα με επώνυμους φίλους για Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή!

Το “ειδύλλιο” τους έγινε πέρσι θέμα συζήτησης και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή παρουσιάζουν στο κοινό …“Σκηνές από ένα γάμο”! Ο “Γιόχαν” και η “Μαριάννα”, οι δυο πρωταγωνιστές του Μπέργκμαν μπαίνουν σε νέες περιπέτειες στο θέατρο Πόλη.
Ένα ζευγάρι μορφωμένων αστών ζει έναν ήρεμο και καθ’ όλα τακτοποιημένο γάμο, μέχρι τη στιγμή που έρχεται η ρήξη και εκείνος αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με μια νεότερη γυναίκα.

Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτα Βλαντή
Η αντίδραση της Μαριάννας είναι απρόσμενα ήρεμη. Η σύγκρουσή τους μεταφέρεται αργότερα μέσα στον χρόνο, όταν ο Γιόχαν έχει αρχίσει να ασφυκτιά από τη νέα του σχέση και η γυναίκα έχει παντρευτεί κάποιον άλλον, ο οποίος ωστόσο έχει καταφέρει να την απελευθερώσει. Στη νέα τους συνάντηση, οι ρόλοι μοιάζουν να έχουν αντιστραφεί και οι ισορροπίες να έχουν αλλάξει. Πού θα καταλήξει όμως, αυτή η σχέση;
Το θέατρο Πόλη του Δάνη Κατρανίδη τιμά το “Έτος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν” και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει το αριστούργημα του Σουηδού σκηνοθέτη σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη.

Παναγιώτα Βλαντή, Χριστίνα Αλεξανιαν, Λόλα Νταΐφά, Δάνης Κατρανίδης, Κάτια Δανδουλάκη
Ο Δάνης Κατρανίδης και η Παναγιώτα Βλαντή, έχοντας μια ξεχωριστή χημεία και μια δυνατή φιλία – όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν και οι δυο- συναντιούνται και πάλι στη σκηνή και έχουν ερωτικά μπερδέματα!
Στην πρεμιέρα τους βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι φίλοι και συνάδελφοι των πρωταγωνιστών. Ανάμεσά τους η Κάτια Δανδουλάκη και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης που δίνουν τα απογεύματα “Όρκο Σιωπής” στο Star, o Κωνσταντίνος Καζάκος, η Νίκη Σερέτη, η Χριστίνα Αλεξανιάν και πολλοί ακόμη.
Δες φωτογραφίες:

Κάτια Δανδουλάκη, Κωνσταντίνος Καζάκος

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κάτια Νικολαΐδου

Νίκη Σερέτη

Παναγιώτης Πετράκης, Χριστίνα Αλεξανιάν

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Παναγιώτης Πετράκης, Δάνης Κατρανίδης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Βίκυ Μαραγκάκη

Παναγιώτης Μπουγιούρης, Παναγιώτα Βλαντή, Δάνης Κατρανίδης

Μάρα Δαρμουσλή, Παναγιώτης Μπουγιούρης

Read More

And More