Χ. Δάντης: Όλα όσα έγιναν στην συναλία του στο Βεάκειο με τον Πασχάλη Τερζή!

Μια μουσική παράσταση με αγαπημένα τραγούδια του Χρήστου Δάντη από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Βεάκειο Θέατρο στον Πειραιά. Κομμάτια από την 20 ετών πορεία του όπως τα “Πάει η αγάπη μου” , “Κάποιος σ’ αγαπάει”, “Κομμάτια” , “Ψάξε με”, “Το παλιό μου παλτό”.

Δεν σταμάτησε να τραγουδάει, από τις 21:30 έως τη 1, με το κοινό να τον αποθεώνει και να του ζητάει να μην φύγει από την σκηνή του ιστορικού θεάτρου.

Συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή ο οποίος δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα! “Ήρθα να τραγουδήσω σήμερα για τον Χρήστο και όχι για τον Δάντη” είπε on stage o μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής.

Εύκολα μπορούσε να διακρίνει κανείς τη συγκίνηση στα πρόσωπα και των δυο.

Ο Χρήστος Δάντης ευχαρίστησε μέσα από τη σελίδα του στο facebook τον κόσμο αλλά και τον Πασχάλη Τερζή.

“Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στον Πειραιά για το κατάμεστο Βεάκειο εχθές το βράδυ!! Σ’ όλους τους συνεργάτες. Στον Παραγωγό μου, Ηλία Μπενέτο για όλα! Μοναδικέ Πασχάλη Τερζή, όσα και να πω είναι λίγα! Ευχαριστώ”, έγραψε ο τραγουδιστής.

Δες βίντεο από τη βραδιά!

Δακτυλικά αποτυπώματα

Κομμάτια

Το παλιό μου παλτό

Η “συλλεκτική “ συναυλία η οποία έκλεισε για φέτος των κύκλο των εκδηλώσεων ήταν παραγωγή της ART TC και συμμετείχαν ακόμα οι Αλεξάνδρα Κόνιακ, Ifigenia Atkinson και Εύα Τσάχρα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Ρουμελιώτου
Επιμέλεια: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More