Demy: Έγινε πλατινένια! Οι celebrities που βρέθηκαν στο event

Πλατινένια έγινε η Demy και γιόρτασε την επιτυχία της σε μια μοναδική βραδιά με πολύ μουσική, χορό και καλούς φίλους. Έχοντας στο πλευρό της τους δημιουργούς της Panik Records Πάρη Κασιδόκωστα και Γιώργο Αρσενακο, η όμορφη Demy παρέλαβε τον πλατινένιο δίσκο της και τραγούδησε live για όλους τους φίλους της.

Η βραδιά είχε έντονο καλοκαιρινό στοιχείο, καθώς διοργανώθηκε και το μεγάλο event της Carroten, αλλά και πολλές εκπλήξεις. Η Demy τραγούδησε τη νέα της επιτυχία “The Sun”, αλλά και τραγούδια “Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια” και “Fallin” που την έκαναν ιδιαίτερα γνωστή.

Το “παρών” έδωσαν η Ευγενία Μανωλίδου, ο Κώστας Μαρτάκης, η Άννα Πρέλεβιτς, η Σόφη Πασχάλη, η Ελένη Καρποντίνη, ο Alex Leon, o Mark Angelo και πολλοί άλλοι.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα η Demy βρέθηκε on stage, τραγούδησε τις τελευταίες επιτυχίες της και αποθεώθηκε από το κοινό. Λίγο αργότερα ακολούθησε και η απονομή του πλατινένιου από τον Πάρη Κασιδόκωστα και τον Γιώργο Αρσενάκο, ενώ μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν και η καλοκαιρινή τούρτα της γνωστής εταιρείας αντηλιακών.
Δες φωτογραφίες:

Demy on stage

H απονομή του πλατινένιου

Κώστας Μαρτάκης

Ευγενία Μανωλίδου

Ελένη Καρποντίνη, Σόφη Πασχάλη

Άννα Πρέλεβιτς

Mark Angelo, Κώστας Μαρτάκης

Κώστας Μαρτάκης, Alex Leon

Otherview

Demy

Read More

And More