Πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες για τον “Μάγκα” της Μιμής Ντενίση! Το TLIFE ήταν εκεί

Πολλές διάσημες παρουσίες βρέθηκαν χθες βράδυ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να στηρίξουν την Μιμή Ντενίση και να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μάγκας”.
Η Μιμή Ντενίση διασκευάζει για τη θεατρική σκηνή (μαζί με την Κωνσταντίνα Γιαχαλή), ένα από τα δημοφιλέστερα μυθιστορήματα της Πηνελόπης Δέλτα, στο οποίο συμμετέχει ως πρωταγωνίστρια ενώ παράλληλα συνυπογράφει με τον Χρήστο Καρχαδάκη και την σκηνοθεσία του έργου.

Το “παρών” στη λαμπερή βραδιά έδωσαν μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου, ο Στράτος Τζώρτζογλου, η Νάντια Μπουλέ, ο Κωνσταντίνος Λάγκος, η Λόλα Νταΐφά, η Χριστίνα Αλεξιανιάν και άλλοι.
Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Το έργο ξεδιπλώνει την ιστορία μιας αγαπημένης οικογένειας που μεγαλώνει όμως με αυστηρότητα τα παιδιά της σ’ ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Με Αγγλίδα δασκάλα, Αιγύπτιο αμαξά και Ελληνίδα μαγείρισσα, τα παιδιά μαθαίνουν ν’ αγαπούν τους ανθρώπους κι όχι την εθνικότητα και την κοινωνική τάξη. Πρωταγωνιστής, ο σκύλος τους, ο “Μάγκας” γιατί παρ’ όλο που ζει σε πλούσια οικογένεια δεν είναι “βουτυρόσκυλο”, αλλά αληθινός μάγκας.

Μέσα από τις περιπέτειες του “Μάγκα” βλέπουμε τις διαφορές των χαρακτήρων, τις αντιθέσεις των ανθρώπων, καθώς και κομμάτια της Ελληνικής Ιστορίας που συχνά αφηγούνται οι γονείς κι η γιαγιά στα παιδιά. Ο Μάγκας επηρεασμένος από όλα αυτά προσπαθεί να γίνει κάτι σπουδαίο, να τον θαυμάσουν, να γίνει ήρωας. Στην προσπάθεια του δημιουργεί πολλά ξεκαρδιστικά επεισόδια που πάντα καταλήγουν σε ζημιές και τιμωρίες.
Παίζουν: Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Μακαλιάς, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Αντρέας Κωνσταντινίδης, Φίλιππος Σοφιανός, Αναστασία Σκοπελίτη, Δημήτρης Νικολόπουλος, Βίκυ Κυριακίδη, Νέλλη Αλκάδη, Γιώργος Σκούφης, Άννα-Μαρία Μπούτνιοκ, Ελευθερία Παρασκευά, Αντρέας Λαμπρόπουλος, Άγγελος Μπέσσας, Γιώργος Σκούφης, Αναστασία Φαβιάνου, Νίκος Χαλδαιάκης.


Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Κατερίνα Καραβάτου, Κρατερός Κατσούλης

Μιμή Ντενίση, Παναγιώτης Μπουγιούρης

Νάντια Μπουλέ

Μαρία Γεωργιάδου, Μιμή Ντενίση, Χριστίνα Αλεξανιάν

Λόλα Νταϊφά

Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Καραβάτου, Στράτος Τζώρτζογλου

Κωνσταντίνος Λάγκος

Χριστίνα Αλεξανιάν, Κική Σεγδίτσα

Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Μακαλιάς

Read More

And More