To TLIFE στη μεγάλη συναυλία των Depeche Mode στο Terra Vibe! Φωτογραφίες και βίντεο

Χθες ήταν μια μεγάλη μέρα για τους Έλληνες θαυμαστές των Depeche Mode έφθασε! Το θρυλικό ηλεκτροπόπ συγκρότημα βρέθηκε στη χώρα μας για τη μια και μοναδική συναυλία του στο Terra Vibe στη Μαλακάσα και προκάλεσε πανικό! Δικαίως χαρακτηρίστηκε το μουσικό γεγονός της χρόνιας! To ΤLIFE φυσικά και ο φωτογραφικός φακός του Πέτρου Χόντου ήταν εκεί!

Το TerraVibe Park, το μεγαλύτερο συναυλιακό πάρκο στην Ελλάδα, έχοντας φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ιστορία της μουσικής, ανανεώθηκε, εκσυγχρονίστηκε και υποδεχθηκε για άλλη μια φορά τα μεγάλα “vibes”.

Λίγο μετά τις 18.30, άνοιξαν οι πόρτες και πλήθος κόσμου βρέθηκε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τη συναυλία των διάσημων Βρετανών. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και από διάφορα μέρη της Ελλάδας, άλλοι έχοντας ταξιδέψει με πούλμαν, άλλοι με ιδιωτικά αυτοκίνητα αλλά και από πιο κοντινούς προορισμούς με μοτοποδήλατα, κατέφθασαν για τη μουσική αυτή γιορτή.

Λίγο μετά τις 19:00, στη σκηνή ανέβηκαν οι δικοί μας “Space Blanket”, το μουσικό δίδυμο, με τις επιρροές από την ηλεκτρονική μουσική, οι οποίοι κατάφεραν να προετοιμάσουν κατάλληλα το έδαφος, για την “προσγείωση” των Depeche Mode.

Οι επευφημίες συνεχίστηκαν και για το support group των Depeche Mode, τους F.O.X., τη νεοσύστατη ηλεκτροπόπ μπάντα από το Essex.

Μετά τις 9 το βράδυ οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Flecher εμφανίστηκαν στη σκηνή και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού… Για περίπου δυόμιση ώρες, κοινό και συγκρότημα δεν έπαψαν να τραγουδούν και να χορεύουν.

Τα μέλη του συγκροτήματος τα έδωσαν όλα για να ανταμείψουν το κοινό τους που απογοητεύτηκε από την ακύρωση της συναυλίας στις 12 Μαΐου του 2009.

Έχουν δηλώσει και οι ίδιοι πως αισθάνονται άσχημα για εκείνη την άτυχη στιγμή και το βράδυ της Παρασκευής τους αποζημίωσαν με την εμφάνισή τους! Ο frontman του συγκροτήματος χαιρέτισε μάλιστα το κοινό στα ελληνικά. (Διάβασε εδώ περισσότερα για τον “Έλληνα” τραγουδιστή του group). “Γεια σου Αθήνα!”, είπε μετά το πρώτο τραγούδι.

Στις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Martin Gore πήρε τη σκυτάλη για να τραγοδήσει και είπε και το “Happy Birthday” στον Gahan, καθώς προχθές γιόρτασε τα 51α γενέθλεια του.

Ερμήνευσαν γνωστά κομμάτια από το άλμπουμ “Songs of Faith and Devotion” (1993), καθώς και από το πρόσφατο “Delta Machine” ενώ έκλεισαν τη συναυλία με το κομμάτι “Never Let Me Down Again” με την υπόσχεση να ξαναέρθουν σύντομα στην Ελλάδα.

Το συγκρότημα θα δώσει συνολικά 34 συναυλίες σε 25 ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 1,5 εκατομμύρια θεατές, και θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στη Βόρεια Αμερική.

Γιορτάζοντας πάνω από τρεις δεκαετίες στην κορυφή του μουσικού χώρου, με πάνω από 100 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, οι Depeche Mode έχουν περάσει μεγάλο μέρος της φετινής χρονιάς δουλεύοντας το πολυαναμενόμενο – μετά το “Sounds Of The Universe”- 13ο άλμπουμ τους, που αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη άνοιξη.

Δες βίντεο από τη χθεσινή βραδιά!

Read More

And More