Σίσσυ Χρηστίδου – Δέσποινα Καμπούρη: Μαζί στην πρεμιέρα της Έλλης Κοκκίνου!

Μετά από δυο χρόνια απουσίας (και μια συνεργασία που δεν ευδοκίμησε με τον Σταμάτη Γονίδη) η Έλλη Κοκκίνου επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα.
Όχι, αυτήν τη φορά δεν επέλεξε καμιά μεγάλη πίστα, αλλά ένα διαφορετικό μουσικό χώρο στο Κολωνάκι! Εκεί, άλλωστε, έχει την ευκαιρία να τραγουδά σε παρεΐστικο ύφος και το… απολαμβάνει.

Στο πλευρό της -για την πρεμιέρα της- βρέθηκαν ασφαλώς οι πολλοί καλοί της φίλοι. Ανάμεσά τους η Σίσσυ Χρηστίδου και η Δέσποινα Καμπούρη. Οι τρεις κυρίες της ελληνικής showbiz κάνουν πολύ στενή παρέα και περνούν αρκετό χρόνο μαζί (όταν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις το επιτρέπουν). Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που οργανώνουν ταξιδάκια και πάνε και μαζί διακοπές!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Despoina Kampouri (@dkampouri) στις

Από εκεί δεν έλειψε όμως, και ο Παύλος Σταματόπουλος, που πέρα από φίλος είναι και κουμπάρος της Έλλης. Ο Παύλος συνόδευσε και την άλλη κουμπάρα του (βάφτισε τον γιο της) Σίσσυ Χρηστίδου στη βραδινή έξοδο και διασκέδασε στο Cabaret ως αργά το βράδυ.

Η πρεμιέρα, πάντως, είχε και απουσίες… Αυτή του Γιώργου Μπόγρη, που λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έμεινε μακριά από την σύντροφό του. Η Έλλη, βέβαια, σε δηλώσεις της έδειξε να μην έχει πρόβλημα με αυτό. “Θα ήθελα σήμερα να είναι κοντά μου όλα τα αγαπημένα μου πρόσωπα. Αυτό μπορεί να μην ήταν εύκολο να γίνει, αλλά θα έρθουν. Την άλλη Πέμπτη, σε λίγο καιρό, Χριστούγεννα, Πάσχα; Όποτε μπορέσουν”, είπε στους δημοσιογράφους.

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Καμπούρη

Σίσσυ Χρηστίδου

Έλλη Κοκκίνου

Read More

And More