Δέσποινα Βανδή: Βρέθηκε στην παρουσίαση βιβλίου μαγειρικής! Φωτογραφίες

Η αγάπη της Δέσποινας Βανδή για τη σωστή διατροφή είναι γνωστή. Η τραγουδίστρια ενημερώνεται, γυμνάζεται, ακολουθεί ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και έχει μυήσει και τα παιδιά της σε αυτό. Έτσι, με πολύ χαρά βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στο Jardo και την παρουσίαση βιβλίου μαγειρικής της Θέμιδος Καρδιόλακα και έκλεψε τις εντυπώσεις.
Το βιβλίο “όχι πια γλουτένη μαμά” της ταλαντούχας συγγραφέα (και οικονομολόγου) που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, είναι το πρώτο ελληνικό βιβλίο με 63 συνταγές αποκλειστικά χωρίς γλουτένη. Από pancakes, κρέπες, και muffins μέχρι cookies, κέικ, brownies αλλά και κυρίως γεύματα, όπως παστίτσιο με κινόα…

Η παρουσίαση έγινε σε μια όμορφη βραδιά στη Γλυφάδα με την Δέσποινα Βανδή και την Εύη Φραγκάκη να μιλούν για μαγειρική, αλλά και συνταγές χωρίς… γλουτένη!

Ιδιαίτερα συγκινημένη η Θέμις Καρδιόλακα, ευχαρίστησε με δάκρυα στα μάτια όσους την στήριξαν στην προσπάθειά της να δημιουργήσει αυτό το βιβλίο, κάνοντας την Δέσποινα Βανδή να την πειράξει λέγοντας με μια δόση χιούμορ “αν είναι να χειροκροτάτε έτσι σας περιμένω στο Fever. Θα συγκινηθώ, θα δακρύσω, αλλά και εσείς θα με αποθεώσετε”!

Δες φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Θέμις Καρδιόλακα, Δέσποινα Βανδή

Θέμις Καρδιόλακα, Δέσποινα Βανδή, Εύη Φραγκάκη

Η συγγραφέας Θέμις Καρδιόλακα

Read More

And More