Σήλια Κριθαριώτη: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους διάσημους φίλους της, για καλό σκοπό!

Άφησε για λίγο το ατελιέ της και έγινε… παιδί για καλό σκοπό η Σήλια Κριθαριώτη. Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια (που έχει ντύσει και πολλές celebrities της διεθνούς showbiz) ανέλαβε τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου μεγάλου αθηναϊκού ξενοδοχείου και σκόρπισε… χαμόγελα χαράς!

Όμορφες κρυστάλλινες μπάλες με δαντέλες από το διεθνή οίκο Sophie Hallette, λευκοί φιόγκοι, χρυσές γιρλάντες και πολλά πολλά φωτάκια στόλισαν το δέντρο που κοσμεί από χθες το λόμπυ του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία στο κέντρο της Αθήνας.
Όσο για τη φωταγώγησή του… έγινε το απόγευμα της Πέμπτης σε γιορτινό κλίμα με σκοπό την ενίσχυση του φιλανθρωπικού σωματείου “Μέριμνα”.

Το ξενοδοχείο μάλιστα όλο αυτό το διάστημα θα ενισχύσει το σωματείο δίνοντας ένα ευρώ από καθετί που καταναλώνεται στο μπαρ, ενώ 100 από τις 600 μπάλες που φτιάχτηκαν για το δέντρο θα διατεθούν προς πώληση και τα χρήματα θα δοθούν στο σωματείο “Οι Φίλοι της Μέριμνας”, το οποίο βοηθά παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες.
Σε αυτό το κλίμα λοιπόν, η Σήλια υποδέχτηκε τους καλούς της φίλους, ανάμεσά στους οποίους ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Σάσα Σταμάτη και πολλοί ακόμη και έδωσε το… σύνθημα για να ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή!
“Ήθελα να ετοιμάσω ένα στολισμό που να είναι ιδιαίτερος και να με χαρακτηρίζει. Δημιουργικά αγαπώ πολύ τα νυφικά και η δαντέλα είναι ένα από τα υλικά που προτιμώ διαχρονικά στις νυφικές δημιουργίες”, είχε δηλώσει η Σήλια μιλώντας για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Όσο για την έμπνευσή της; “Η δαντέλα που κυριαρχούσε στο νυφικό της Amal Alamuddin ήταν ακριβώς η ίδια που είχε επιλέξει σε φόρεμά της η Marilyn Monroe το 1953, ενώ τη χρησιμοποιώ κι εγώ συχνά σε δημιουργίες μου. Από εκεί πήρα την έμπνευση για το στολισμό”, είπε.

Η γνωστή σχεδιάστρια είχε στο πλευρό της και τον αδελφό της Νίκο Κριθαριώτη, ενώ μιλώντας στις κάμερες θέλησε να δώσει και την απάντησή της στην κόντρα που ξέσπασε με τους MIRO… (δες εδώ το video)
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Η Σήλια Κριθαριώτη με τον Τρύφωνα Σαμαρά

Σάσα Σταμάτη

Ο Νίκος Κριθαριώτης τραβά φωτογραφίες και video από το event…

Η Σήλια με τα παιδιά της στην εκδήλωση…

Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Σάσα Σταμάτη, Τρύφωνας Σαμαράς

Read More

And More