Πίσω στην κορυφή της σελίδας
26.02.2013 | 20:31

Πρεμιέρα με επώνυμους στο θέατρο “Εμπορικόν”! Φωτογραφίες

Πρεμιέρα με επώνυμους στο θέατρο “Εμπορικόν”! Φωτογραφίες
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Επίσημη πρεμιέρα με διάσημες παρουσίες πραγματοποιήθηκε στο θέατρο “Εμπορικόν”. Μετά την επιτυχία που γνώρισε στην Πάτρα, η παράσταση “Πλούτος” του Αριστοφάνη του Δη.Πε.Θε. Πάτρας, σε σκηνοθεσία του Τσέζαρις Γκραουζίνις ήρθε στην Αθήνα και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία.
 
Στην επίσημη πρεμιέρα της βρέθηκαν μεταξύ άλλων πολλοί ηθοποιοί και άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν ο Αιμήλιος Χειλάκης με την Αθηνά Μαξίμου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης , η Λόλα Νταϊφά, η Μίνα Αδαμάκη και άλλοι.

 
Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
 
Πρόκειται για μια πρωτότυπη πρόταση ενός από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες της νέας γενιάς με διεθνή αναγνώριση, που αφορά τόσο στην παρουσίαση του έργου σε κλειστό θέατρο, όσο και στην αξιοποίηση μιας ομάδας ταλαντούχων νέων ηθοποιών που ερμηνεύουν, τραγουδούν και παίζουν διάφορα όργανα επί σκηνής, συνεισφέροντας στη μουσική της παράστασης.
 
Ο “Πλούτος” είναι το τελευταίο από τα σωζόμενα έργα του Αριστοφάνη, που παρουσιάστηκε στο Αθηναϊκό κοινό το 388 π.Χ. για να διακωμωδήσει και να καταδείξει την άδικη διανομή του πλούτου και τις κοινωνικές ανισότητες, αποτυπώνοντας παράλληλα την έκπτωση των ανθρώπινων αξιών. Ο Αριστοφάνης αναδεικνύει την κοινωνία της εποχής του, που προσομοιάζει με την σημερινή πραγματικότητα.
 
Είναι ένα έργο κλασσικό αλλά συγχρόνως επίκαιρο. Απευθύνεται στον σύγχρονο άνθρωπο που ζει στη δίνη της οικονομικής κρίσης και αγωνίζεται για την επιβίωση.
 
Δες φωτογραφίες:
 
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Αιμίλιος Χειλάκης, Ηρώ Μανέ, Μαρία Ζορμπά

 
Λόλα Νταϊφά-Γιάννης Βόγλης

 
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Παντελής Αμπαζής, Δημήτρης Κουρούμπαλης
 
Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Τσέζαρις Γκραουζίνις, Αιμίλιος Χειλάκης

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10