Εγκαίνια με διάσημες παρουσίες! Το TLIFE ήταν εκεί

H Airfasttickets.gr, η ιστοσελίδα που επιλέγουν χιλιάδες χρήστες σε Ελλάδα και εξωτερικό για την οργάνωση του ταξιδιού τους και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρίες, «ρίχνει άγκυρα» στα νέα της γραφεία στον Πειραιά.

Η εταιρία, που επενδύει διαχρονικά στην καινοτομία και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες, ενσωμάτωσε τις βασικές αρχές της δραστηριοποίησής της στις νέες της εγκαταστάσεις. Τα νέα της μοντέρνα γραφεία είναι διεθνών προδιαγραφών, σχεδιασμένα με εργονομική λογική και στόχο να κάνουν πιο εμπνευσμένη την καθημερινότητα των εργαζομένων.

Στο πλαίσιο αυτής της ευχάριστης μετακόμισης, η εταιρεία που διαθέτει ήδη γραφεία σε Λονδίνο, Βερολίνο, Νέα Υόρκη και επεκτείνεται διαρκώς, διοργάνωσε ένα ξεχωριστό welcome party για προσωπικό, φίλους και συνεργάτες. Μεταξύ των εκλεκτών προσκεκλημένων ήταν οι: Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Βουλευτής Α΄Πειραιά κ. Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΤΕ κ. Γιώργος Δρακόπουλος, η Διευθύντρια ΗΑΤΤΑ κ. Άννα Ανυφαντή και πολλοί εκπρόσωποι του Τουριστικού Τύπου.

Η μουσική της Ναταλίας Γερμανού, που ήταν στα decks, αλλά και των Vegas που ήταν live στη σκηνή απογείωσαν κυριολεκτικά την ατμόσφαιρα.

Σε ρόλο ξεναγού, η Μαρία Μπεκατώρου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους με το χαρακτηριστικό της τρόπο. Αρκετοί επώνυμοι, φανατικοί των ταξιδιών και φυσικά της εταιρείας «προσγειώθηκαν» στα νέα της γραφεία με αφορμή την εκδήλωση: ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, η Έλλη Κοκκίνου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Νίκος Παπαδάκης.

Το concept της εκδήλωσης ήταν άκρως ταξιδιάρικο με μπουφέ διεθνών εδεσμάτων, ενώ την υποδοχή των καλεσμένων αναλάμβαναν αεροσυνοδοί, πιλότοι, καπετάνιοι και λοιποί επαγγελματίες του τουρισμού, οι οποίοι συμβόλιζαν το εύρος των υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία σε όποιον προορισμό και αν ταξιδεύει κανείς. Άλλωστε αυτή η φιλοσοφία έχει συμβάλλει καταλυτικά στη διεθνή επιτυχία της εταιρίας, η οποία εν μέσω κρίσης διευρύνει το δίκτυό της και αυξάνει διαρκώς το δυναμικό των εργαζομένων της.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο ιδρυτής της κ. Νίκος Κοκλώνης: «Ο νέος μας προορισμός έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, αφού αποτελεί σταθμό στην πορεία της εταιρίας. Εγκαινιάζουμε αυτές τις πρωτοποριακές για τα ελληνικά δεδομένα εγκαταστάσεις, πιστεύοντας ότι από εδώ θα ξεκινήσουν οι νέες μας επιτυχίες. Τα γραφεία μας σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να «ταξιδεύουν» τη σκέψη των ανθρώπων μας στους πιο δημιουργικούς δρόμους».

Read More

And More