Εθνική Ελλάδος: Μαθήματα curling από τους πρωταγωνιστές της σειράς! Φωτογραφίες

Χιονισμένο μεσημέρι Τρίτης και οι πρωταγωνίστριες από τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη βρίσκονται στο παγοδρόμιο του Ελαιώνα και ετοιμάζονται να παραδώσουν μαθήματα curling και… αξιών!
Το νέο αυτό άθλημα που «εισέβαλε» ξαφνικά στη ζωή μας από το πρώτο κιόλας επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega «Εθνική Ελλάδος», είναι… «ένα άθλημα ευγενούς άμιλλας που διδάσκει αξίες και ιδανικά», αποκαλύπτει ο Γιώργος Καπουτζίδης σε όλους όσους βρέθηκαν στο παγοδρόμιο για να γνωρίσουν από κοντά τις τέσσερις ηρωίδες του.

Η Σμαράγδα Καρύδη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Μαριέλλα Σαββίδου, ντύθηκαν ζεστά και βρέθηκαν στον πάγο και τους… 4 βαθμούς Κελσίου (που έχει το παγοδρόμιο στο οποίο γίνεται το γύρισμα) και μας έδωσαν μια γεύση από τους νέους ρόλους τους.
Έχοντας στο πλευρό τους δυο αθλητές από τη Ρουμανία, που τους έμαθαν τα βασικά και κατορθώνοντας σε χρόνο dt να ισορροπήσουν στον πάγο – είναι γυναίκες ηθοποιοί που τους νοιάζει εκτός από τη θέση στον πάγο να δείχνουν και ωραίες στην κάμερα, αποκάλυψε γελώντας ο Γιώργος Καπουτζίδης – και μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι.

Μιλώντας μάλιστα, για τα κατορθώματά τους αποκάλυψαν πως για κάποιες ήταν εύκολο και για άλλες δύσκολο, όλο αυτό. Αλλά σίγουρα ήταν καινούργιο και ενδιαφέρον για όλες…
Αναφορικά με τους χαρακτήρες της σειράς, ο Γιώργος Καπουτζίδης πως δεν είναι υπαρκτά πρόσωπα, αλλά κρύβουν μια αλήθεια… Ενώ, τέλος, αποκάλυψε γιατί διάλεξε το συγκεκριμένο άθλημα για τη σειρά. Αλλά αυτό δεν θα στο αποκαλύψω ακόμη. Γι’ αυτό stay tuned στο TLIFE για να μάθεις όλα όσα είπε για την ολοκαίνουργια σειρά του!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More