Eurovision 2014: Όσα είδαμε και σχολιάσαμε στον β’ ημιτελικό! Δες ποιες άλλες χώρες προκρίθηκαν

Η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στην Δανία και συγκεκριμένα στην Κοπεγχάγη αφού απόψε η Ελλάδα διεκδίκησε την πρόκρισή της στον τελικό του 59ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού της Eurovision. Οι Freaky Fortune και ο Risky Kidd έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τις εντυπώσεις με το Rise Up. Η χώρα μας εμφανίστηκε στην 13η θέση και το TLIFE σου έδωσε την ευκαιρία να δεις και να σχολιάσεις μαζί μας όλη την βραδιά!

Το TLIFE και το ZappIT σου μεταφέραν πλούσιο ρεπορτάζ από όλα όσα έγιναν στη σκηνή αλλά και τα παρασκήνια του σταδίου B&W ενώ είχες τη δυνατότητα να μας πεις και τη γνώμη σου για όλες τις συμετοχές!

Ο β’ ημιτελικός άρχισε με ένα χορευτικό εμπνευσμένο από το τραγούδι «Tango Jalousie» του Jacob Gade, ένα από τα πιο γνωστά της Δανίας. Στη συνέχεια οι τρεις οικοδεσπότες μας καλωσόρισαν και άρχισε το διαγωνιστικό κομμάτι.

Περίπου τα μεσάνυχτα, οι παρουσιαστές ανακοίνωσαν τις δέκα χώρες του ημιτελικού που προκρίθηκαν, οι οποίες θα βρεθούν στον τελικό του Σαββάτου μαζί με τις χώρες που προκρίθηκαν από τον α’ ημιτελικό, τις ”Big Five” (Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ισπανία)και την διοργανώτρια χώρα.

Οι χώρες που προκρίθηκαν απόψε είναι οι:

1. Ελβετία
2. Σλοβενία
3. Πολωνία
4. Ρουμανία
5. Νορβηγία
6. Ελλάδα
7. Μάλτα
8. Λευκορωσία
9. Φιλανδία
10. Αυστρία

Οι χώρες που προκρίθηκαν στον α’ ημιτελικό είναι οι:

1. Μαυροβούνιο
2. Ουγγαρία
3. Ρωσία
4. Αρμενία
5. Αζερμπαϊτζάν
6. Σαν Μαρίνο
7. Ουκρανία
8. Σουηδία
9. Ολλανδία
10. Ισλανδία


Όσα είδαμε και σχολιάσαμε μαζί με το ZappIt στον β’ ημιτελικό

Read More

And More