Η Ήβη Αδάμου τραγουδάει χριστουγεννιάτικα! Δες φωτογραφίες

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια καλοσωρίσε τα φετινά Χριστούγεννα με τον πιο.. μελωδικό τρόπο! Το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα!

Η Ήβη Αδάμου εμφανίστηκε live στο stage του Metropolis στο The Mall Athens. Η εκδήλωσε οργανώθηκε από το MAD TV σε συνεργασία με την Samsung και όσοι βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στις δύο εκεί συνδύασαν τα ψώνια τους με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Η Ήβη κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό με τις ερμηνείες της και ειδικά τους νεαρούς θαυμαστές της οι οποίοι είχαν φτάσει από πολύ νωρίς για να πάρουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί της.

Δύο από τα τραγούδια που ερμήνευσε η 17χρονη τραγουδίστρια ήταν το “Last Christmas” και το “Santa Claus is coming to town” που αποτελούν πλέον κλασικά κομμάτια των Χριστουγέννων και μάλιστα συμπεριλαμβάνονται στο νέο της album.

Η Ήβη απολαμβάνει ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό των θαυμαστών της και δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά τους.

Μάλιστα όταν μπορει με την παρουσία της να βοηθήσει, της αρέσει ακόμα περισσότερο. Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου λοιπόν θα είναι στην Χριστουγεννιάτικη Παραμυθούπολη, στον χώρο της Τεχνόπολις Αθηνών.

Τα παιδιά από Φιλανθρωπικά Ιδρύματα όλης της Αττικής θα έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν στο παγοδρόμια, το carousel, το τρενάκι καi να συμμετέχουν σε όλες τις δραστηριότητες της Παραμυθούπολης και φυσικά να δουν από κοντά την αγαπημένη τους τραγουδίστρια.

Οι μέρες αυτές άλλωστε είναι η καλύτερη ευκαιρία για να δείξουμε στους ανθρώπους που το χρειάζονται την αγάπη μας.

Στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων πολλοί είναι οι αγαπημένοι μας star Που βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι καλό!

Φέρνουν τα Χριστούγεννα ανάβοντας το δέντρο σε κάποια κεντρικό μέρος της πόλης, κάνουν χριστουγεννιάτικα μπαζαρ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, όπως έκανε η Δέσποινα Βανδή για το “Χαμόγελο του παιδιού” ή τραγουδάνε απλά χριστουγεννιάτικα τραγούθδιοα όπως έκανε η Ήβη για να φέρει το γιορταστικό κλίμα στην πόλη!

Read More

And More