Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Το δείπνο με τους συνεργάτες στο Κολωνάκι! Φωτογραφίες

Εντυπωσιακή πρεμιέρα με πολλές εκπλήξεις για τη φετινή σεζόν ετοίμασαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το γνωστό ζευγάρι μετά τις πυρετώδεις προετοιμασίες ξεκίνησε στο “Πρωινό” του Ant1 και κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. (Δες εδώ την τηλεθέαση της πρεμιέρας τους)
Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε όμως πως πέρα από έξυπνες ιδέες το “Πρωινό” έχει και μια πολύ ενωμένη ομάδα. Το ζευγάρι έχει πολύ φιλικές σχέσεις με τους συνεργάτες του και δεν είναι λίγες οι φορές που βγαίνουν όλοι μαζί. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους συνάντησε σε δείπνο στο Κολωνάκι, όπου διασκέδασαν ως αργά χθες το βράδυ.

Αφήνοντας για λίγο στο σπίτι τα δυο αγοράκια τους, ο Γιώργος και η Φαίη βρέθηκαν στο εστιατόριο Li Li Shu, όπου συνάντησαν τον Γιάννη Λάτσιο, την Μαίρη Συνατσάκη, τον Κώστα Δόξα, την Σάσα Σταμάτη, τον Θέμη Γεωργαντά, την Λίτσα Πατέρα και την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Η πρόσκληση για το δείπνο δόθηκε από τον Θέμη Γεωργαντά, ενώ όλοι εντυπωσιάστηκαν με τα νόστιμα πιάτα, όπως αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής, η Φαίη Σκορδά.

Δες φωτογραφίες:

Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά

Κομψή εμφάνιση για την Φαιη Σκορδά

Κώστας Δόξας, Σάσα Σταμάτη

Γιάννης Λάτσιος

Λίτσα Πατέρα

Γιάννης Λάτσιος, Φαίη Σκορδά

Κώστας Δόξας, Σάσα Σταμάτη, Φαίη Σκορδά, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου

Read More

And More