Το TLIFE στην πρόβα τζενεράλε για την μεγάλη συναυλία “20 χρόνια Φοίβος”

Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη Ελληνική συναυλία άρχισε… Το TLIFE όλο αυτό το διάστημα σε ενημερώνει για την εξέλιξη των προετοιμασιών και τις πρόβες των αγαπημένων σου καλλιτεχνών. Οι τελικές πρόβες ξεκίνησαν από την Δευτέρα, τόσο του μουσικού μέρους όσο και της παραγωγής, ώστε στις 24 Σεπτεμβρίου όλα να είναι έτοιμα για να απολαύσουμε ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα τριών ωρών διανθισμένο από τις εκατοντάδες επιτυχίες που μας έχει χαρίσει η διαδρομή των 20 χρόνων του Φοίβου.

Οι καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν στην επετειακή συναυλία του Φοίβου! Tότε και τώρα…

Θ. Καλλίρης – Θ. Πετρέλης: Κάνουν πρόβες στο ΟΑΚΑ για τη συναυλία του Φοίβου! Φωτογραφίες

Η πρόβα τζενεράλε της Κυριακής είναι η τελευταία δοκιμή για το υπερθέαμα που έχει στηθεί…. Το TLIFE είναι εκεί για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα και να “τσακώσει” τους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Από τις πρώτες που έφτασαν στο ΟΑΚΑ ήταν η Δέσποινα Βανδή και η Κωνσταντίνα.

Χαλαρές και ευδιάθετες, φορώντας απλά την φόρμα τους και το πιο καλό τους χαμόγελο παρά την κούραση από τις πρόβες έφτασαν για την γενική δοκιμή στην σκηνή που στήθηκε στο κέντρο του γηπέδου και μοιάζει με λεωφόρο…

Και η πρόβα ξεκίνησε…



Το στήσιμο της σκηνής

Μια σκηνή 600 τετραγωνικών, μία LED οθόνη απίστευτης ευκρίνειας 200τμ – η μεγαλύτερη στην Ευρώπη, μία ομάδα 30 χορευτών συνοδευόμενοι από δεκάδες εθελοντές και δεκαέξι από τα σπουδαιότερα ονόματα της δισκογραφίας στην Ελλάδα θα συμβάλουν σε μια αξέχαστη μουσική γιορτή!

To OAKA είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες, όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες που ανέβασε ο Μάνος Μαγιάτης στο twitter του!

/

/

/

Μια μικρή γεύση από το στήσιμο του σταδίου αλλά και τις πυρετώδης προετοιμασίες του Φωκά Ευαγγελινού μας έδωσε και ο Θάνος Καλλίρης με τις δικέ του φωτογραφίες!

Την Δευτέρα το TLIFE θα είναι στο ΟΑΚΑ! Θα είμαστε όλοι εκεί σε μια συναυλία σταθμό για τα ελληνικά μουσικά δρώμενα, σε ένα μουσικό ταξίδι μιας μοναδικής διαδρομής, μια ανεπανάληπτη εμπειρία για να διασκεδάσουμε με τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες, για να χορέψουμε, να αναπολήσουμε, να ξανασυνδεθούμε με ότι ταξιδεύει το μυαλό και το σώμα και ότι δίνει ρυθμό στη Ζωή. Μια Μοναδική Μουσική Γιορτή που δεν πρέπει να χάσεις…

Εσύ ποιο τραγούδι του Φοίβου ανυπομονείς να ακούσεις; Στείλε μας το αγαπημένο σου στο twitter του TLIFE!

Read More

And More