Ε. Φουρέιρα: Η σέξι εμφάνισή της στη σκηνή και η νέα αλλαγή στο λουκ της!

Σέξυ και λαμπερή – όπως πάντα άλλωστε- εμφανίστηκε στη συναυλία που έδωσε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό εμπορικό κέντρο η Ελένη Φουρέιρα. Ανανεωμένη και με νέο λουκ η γνωστή ερμηνεύτρια ανέβηκε στη σκηνή και προκάλεσε πανικό.
Η Ελένη μας έχει συνηθίσει σε εκρηκτικές εμφανίσεις και εντυπωσιακά live και για μια ακόμη φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Το TLIFE την απαθανάτισε στη συναυλία που έδωσε για τους θαυμαστές της στο River West, όπου η γνωστή τραγουδίστρια παρέσυρε στους ρυθμούς του “Reggaeton” και στου “έρωτα την τρέλα” όσου βρέθηκαν εκεί για να την απολαύσουν σε ένα ανατρεπτικό live.

Με ένα στενό μαύρο παντελόνι και ένα λευκό μπλουζάκι, η Ελένη βρέθηκε on stage και κέρδισε το πιο θερμό χειροκρότημα. Αξίζει να αναφέρουμε, πως για μια ακόμη φορά η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε με διαφορετικό λουκ στα μαλλιά της. Μετά τα ίσια μαλλιά με αφέλειες και τα ελαφρώς σπαστά που είδαμε στον ελληνικό τελικό της Eurovision, η Ελένη επέστρεψε στις εντυπωσιακές φυσικές μπούκλες που της πάνε πολύ!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More