Πριγκιπικός γάμος στην Μ. Βρετανία – Παντρεύτηκε η ξαδέλφη του William! Δες φωτογραφίες

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες σε μια ρομαντική τελετή στο Κάστρο του Εδιμβούργουη η πρώτη ξαδέλφη του πρίγκιπα William και του Harry, Zara Phillips με τον εκλεκτό της καρδιά της Mike Tindall.

Η 30χρονη Zara , που διατηρούσε εδώ και οχτώ χρόνια δεσμό με τον σταρ του rugby, είναι η μεγαλύτερη από τις εγγονές τις Ελισάβετ και κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου συζύγου της, Mark Phillips.

Η τελετή ήταν απλή και λιτή και το νυφικό της πριγκίπισσας ήταν σε ιβουάρ χρώμα και είχε σχεδιαστεί από τον Stewart Parvin. Ο γάμος τελέστηκε σε εκκλησία στο Κάστρο του Εδιμβούργου και η γαμήλια δεξίωση στο Ρalace of Holyroodhouse, την επίσημη κατοικία της βασίλισσας στη Σκοτία. Αν και το ζευγάρι ήθελε μια διακριτική τελετή σε οικογενειακό κύκλο, ένα τεράστιο πλήθος που άγγιζε τα 6000 άτομα είχε συγκεντρωθεί εξω από το χώρο του μυσηρίου για να τιμήσει το ζευγάρι και να δώσει τις ευχές του.

Το “παρών’ στο γάμο έδωσαν φυσικά και νεόνυμφοι William και Catherine, που έκλεψαν τις εντυπώσεις, ο Harry ο οποίος, όμως, δε συνοδευόταν, η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα, η πριγκίπισσα βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία. Από το γάμο δεν έλειψαν βέβαια, για ακόμη μια φορά τα καπέλα της βασιλικής οικογένειας.

Δες φωτογραφίες από το γάμο:


Η νύφη Zara Phillips


To πριγκιπικό ζευγάρι


H Δούκισσα του Cambridge Catherine και ο πρίγκιπας William


To βασιλικό ζευγάρι με τον πρίγκιπα Harry και την πριγκίπισσα Άννα!


Πάντα σικ η Δούκισσα του Cambridge


Η βασίλισσα Ελισάβετ


Η βασιλική οικογένεια


Η Δούκισσα του Wessex Sophie


H Catherine χαιρετά τον ιερέα


Η μητέρα της νύφης πριγκίπισσα Άννα


Ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα


Η Catherine με τον πρίγκιπα Harry


O Άγγλος παικτής του rugby Jonny Wilkinson


H Katherine Kelly

Read More

And More