Οι celebrities στην avant-premiere της Κ. Γαρμπή στο Kosmopolis! Φωτογραφίες

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε χθες το βράδυ στο σινεμά “Odeon Κosmopolis” η Καίτη Γαρμπή, ανατρέποντας για μια ακόμη φορά τα δεδομένα της νυχτερινής Αθήνας. Η γνωστή ερμηνεύτρια επέστρεψε δυναμικά με ένα διαφορετικό πρόγραμμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το TLIFE βρέθηκε στην κινηματογραφική συναυλία που έμοιαζε με δίωρη ερωτική ταινία με πρωταγωνίστρια την Καίτη και πολύ καλή μουσική. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους μουσικούς της, σε ένα πρωτότυπο come back στην αθηναϊκή νύχτα θα παίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο το δικό της έργο.
Τα 20 μουσικά και λατρεμένα χρόνια της καριέρας της μπήκαν σε 2 ώρες προβολής, “ντυμένα” με εικόνα από τα βίντεο κλιπ της, σε μια παράσταση – συναυλία με live μουσική από παλιά και νέα της τραγούδια, κομμάτια άλλων καλλιτεχνών και μουσικές από τον κινηματογράφο, σε αυθεντικές και νέες εκτελέσεις.

/

Μαγεμένη από τον κινηματογράφο η Kαίτη φάνηκε να το διασκεδάζει πολύ και να εκπληρώνει το όνειρό της με αυτήν την εναλλακτική μουσική πρόταση που θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Ναταλία Δραγούμη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, ο Μάκης Πουνέντης, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Έλενα Κατραβά, η Σοφία Παθέκα, ο Αντύπας, ο Γιώργος Λεμπέσης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και πολλοί άλλοι.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More