Οι celebrities διασκέδασαν με Μακρόπουλο – Γιαννιά! Φωτογραφίες και video από την πρεμιέρα τους

Η αυλαία άνοιξε χθες βράδυ στο Romeo και ο Νίκος Μακρόπουλος με τον Γιώργο Γιαννιά υποδέχτηκαν τους διάσημους φίλους τους και το φανατικό τους κοινό στο νέο μεγάλο σχήμα της φετινής Αθήνας. Οι δυο ερμηνευτές βρέθηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν παλιές και νέες επιτυχίες τους, αποδεικνύοντας πως φέτος η διασκέδαση είναι… αντρική υπόθεση. (Δες τι έγινε στις πρόβες τους).


Νίκος Μακρόπουλος, Χριστίνα Μήλιου, Γιώργος Γιαννιάς

Με πολύ κέφι και ιδιαίτερα ανανεωμένος βρέθηκε on stage ο Γιώργος Γιαννιάς ερμηνεύοντας το τραγούδι “Γι’ αυτό σ’ αγαπώ” που σημειώνει μεγάλη επιτυχία, ενώ μοιράστηκε με το κοινό και το νέο του τραγούδι “Δεν θα πας πουθενά”. Κομψός και με ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση που επιμελήθηκαν στιλιστικά το δίδυμο Μάριος Κυπριώτης και Μιχάλης Τσούκας, ο Γιώργος κράτησε αμείωτο το κέφι ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Μακρόπουλος με το τραγούδι “Δε λέει” απογείωσε το κέφι και έκανε τους θαμώνες του νυχτερινού σχήματος να σηκωθούν για να χορέψουν, σιγοτραγουδώντας στο ρυθμό του.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι. Ανάμεσά τους ήταν η Έλενα Παπαβασιλείου, η Μαρία Κορινθίου, η Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της Τζίμη Τσενεμπή, η Χριστίνα Παππά, ο Χάρης Σιανίδης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ράνια Κωστάκη, η σύντροφός του Γιώργου Γιαννιά Ελευθερία Παντελιδάκη με την αδελφή της Γιώτα και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:

Γιώργος Μανίκας, Έλλη Γελεβεσάκη

Σόφη Πασχάλη με τον σύντροφό της

Χάρης Σιανίδης, Χριστίνα Παππά

Έλενα Παπαβασιλείου

Όλγα Φαρμάκη

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ράνια Κωστάκη

Μαρία Κορινθίου

Ελευθερία και Γιώτα Παντελιδάκη

Γιάννης Σπαλιάρας, Χάρης Σιανίδης

Νίκος Μακρόπουλος, Γιώργος Γιαννιάς

Έλενα Παπαβασιλείου, Σόφη Πασχάλη

Γιώργος Γιαννιάς

Νίκος Μακρόπουλος

Read More

And More