Grammy Awards 2014: Οι μεγάλοι νικητές και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο red carpet!

Μια βραδιά με πολύ μουσική, σέξυ εμφανίσεις στη σκηνή, αλλά και το κόκκινο χαλί και φυσικά εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν χθες στο Λος Άντζελες τα 56α μουσικά βραβεία Grammy Awards.
Η τελετή διήρκεσε 3,5 ώρες και μεταδόθηκε ζωντανά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, καθώς τα Grammy Awards αποτελούν το σημαντικότερο γεγονός στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία και διαθέτουν αντίστοιχο κύρος με τα κινηματογραφικά Oscars.
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν οι Daft Punk που κέρδισαν το βραβείο Grammy για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς με το άλμπουμ του Random Access Memories και έφυγαν από την τελετή με πέντε βραβεία (καλύτερου τραγουδιού για το Get Lucky, καλύτερης εμφάνισης ποπ συγκροτήματος, καλύτερου άλμπουμ dance/electronica μουσικής και καλύτερης επεξεργασίας ήχου).

Τέσσερα Grammy Awards απέσπασε το ντουέτο της ραπ Macklemore & Ryan Lewis: καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερης ερμηνείας ραπ, καλύτερου τραγουδιού ραπ (Thrift Shop) και καλύτερου άλμπουμ ραπ (The Heist).

Kαλύτερο άλμπουμ R&B παρέλαβε η Alicia Keys για το Girl on Fire.

Το βραβείο για το καλύτερο άλμπουμ της κάουντρι μουσικής απονεμήθηκε στον Κέισι Μάσγκρεϊβ για το Same Trailer Different Park.

Η 17χρονη Νεοζηλανδή Λορντ βραβεύτηκε με δύο Grammy: καλύτερου ποπ τραγουδιού της χρονιάς και καλύτερης ποπ σόλο εμφάνισης για το Royals.

Grammy καλύτερου ροκ άλμπουμ της χρονιάς παρέλαβαν οι Led Zeppelin για το Celebration Day, καλύτερης ροκ εμφάνισης οι Imagine Dragons για το Radioactive, καλύτερου εναλλακτικό άλμπουμ οι Vampire Weekend για το Modern Vampires Of The City και για τα καλύτερα φωνητικά σε ποπ άλμπουμ βραβεύτηκε ο Bruno Mars για το Unorthodox Jukebox.

Στην τελετή εμφανίστηκαν επίσης οι Πολ Μακάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ από τους Beatles, σε μία σπάνια κοινή τους εμφάνιση.
Εντυπωσιακές ήταν όμως οι σέξυ εμφανίσεις στη σκηνή, ανάμεσά στις οποίες ξεχωρίσαμε αυτήν της Beyonce και του Jay-Z που έκλεισε με το τρυφερό φιλί τους μπροστά στο κοινό.

Ενώ, τα φωτογραφικά φλας άστραψαν στο κόκκινο χαλί με τις εμφανίσεις των διάσημων αστέρων που έδωσαν το “παρών” στη βραδιά. Ανάμεσά τους ήταν η Madonna, η Beyonce, η Katy Perry, η Taylor Swift και πολλοί άλλοι.

Δες φωτογραφίες:

H Pink στη σκηνή

Daft Punk

Beyonce

Paris Hilton

Katy Perry

Queen Latifah

Madonna

Rita Ora

Pink

Amber Rose

Steve Tyler

Η έγκυος Ciara

Taylor Swift

Julia Roberts

David Burtka, Neil Patrick Harris

Jay Z

Read More

And More