Κ. Καινούργιου: Με τον σύντροφό της στην παρουσίαση της νέας της συλλογής ρούχων! Φωτογραφίες

Σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα παρουσίασε τη νέα της συλλογή ρούχων η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha συγκέντρωσε σε γνωστό στέκι της Αθήνας, το οποίο ανήκει στον σύντροφό της όλους τους αγαπημένους φίλους της. Ανάμεσά τους ξεχωρίσαμε την Μαρία Μπεκατώρου, την Μαρία Ηλιάκη και την Έλενα Παπαβασιλείου που βρίσκονται πάντα στο πλευρό της.

Από μία τέτοια βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος με τον οποίο συμπληρώνουν 7 μήνες σχέσης. Η Κατερίνα έλαμπε στο μαύρο εφαρμοστό φόρεμά της καθώς πόζαρε δίπλα στον σύντροφό της τον οποίο έχει δηλώσει πως είναι πολύ ευτυχισμένη!

Φαίνεται πως έχουν βρει το άλλο τους μισό ο ένας στο πρόσωπο του άλλου παρόλο που είναι λίγο καιρό μαζί. Έχουν γίνει μάλιστα αχώριστοι και όχι μόνο στην καθημερινές τους δραστηριότητες. Πριν από λίγες μέρες η ξανθιά παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο ίδιο μαγαζί για να στηρίξει εκείνη τον αγαπημένο της στο ξεκίνημα της σεζόν. Αυτή τη φορά εκείνος στέκεται δίπλα της στο δικό της επαγγελματικό βήμα!

Τα ρούχα που παρουσίασε η Κατερίνα για τον φετινό χειμώνα δεν ξεφεύγουν από το στιλ που την χαρακτηρίζει. Μακριά φορέματα, pencil φούστες συνδυασμένες με ιδιαίτερα t-shirt, ολόσωμες φόρμες, μακριά δερμάτινα και σουέτ παντελόνια-καμπάνα.

Στην παρουσίαση βρέθηκε και ο αδερφός της παρουσιάστριας, Πάνος αλλά και πολλοί ακόμα φίλοι της! Εκεί ήταν και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος. Δες φωτογραφίες!


Η Κατερίνα με την μαμά της, Θάλεια και τον αδερφό της


Έλενα Παπαβασιλείου


Η Μαρία Ηλιάκη με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο


Μαρία Μπεκατώρου


Όλγα Φαρμάκη


Χριστίνα Παππά


Ο διευθυντής του περιοδικού OK!, Νίκος Γεωργιάδης και η Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου


Παύλος Σταματόπουλος


Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη με την σχεδιάστρια Μαρία Πατέλη

Read More

And More