Επίσημη πρεμιέρα για τον Κ. Καζάκο! Δες φωτογραφίες με τους διάσημους που την παρακολούθησαν

Επίσημη πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ ο Κώστας Καζάκος, που επιστρέφει στο θέατρο “Τζένη Καρέζη” με το έργο του Μπρεχτ “Ο αφέντης Πούντιλα και ο δούλος του ο Μάττι”. Το TLIFE ήταν εκεί και έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους επώνυμους που βρέθηκαν για να τον θαυμάσουν.
Ανάμεσα στους επώνυμους που έδωσαν το “παρών” ήταν η Δέσποινα Ολυμπίου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κώστας Αρζόγλου, η Λόλα Νταϊφά, η Δώρα Χρυσικού, η Κοραλία Καράντη, ο Ντίνος Καρύδης, ο Άγγελος Αντωνόπουλος και άλλοι.

/

Από την επίσημη πρεμιέρα που πρωταγωνιστεί η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δεν έλειπε όμως και ο Αντίνοος Αλμπάνης.

/

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

/

Το θεατρικό έργο που επέλεξε ο διακεκριμένος Έλληνας ηθοποιός είναι από τα πιο ώριμα του μεγάλου δραματουργού. Πρόκετιαι για μια εντυπωσιακή παραγωγή με πολυμελές θίασο και τον Διονύση Τσακνή σε ένα ρόλο έκπληξη. Ο αγαπητός τραγουδιστής και δημιουργός αναλαμβάνει το ρόλο του Αφηγητή/τραγουδιστή συνοδευόμενος από τους μουσικούς Κώστα Μητρόπουλο (κιθάρα), Γιώργο Τσιατσούλη (ακορντεόν) και Πάρι Θωμόπουλο (κλαρινέτο).

/

Ο Μπρεχτ πάνω στα πρότυπα των επεισοδίων και των παλιών λαϊκών επών, στήνει μέσα σε μια ατμόσφαιρα ποιητικού λαϊκού πανηγυριού, μια κωμωδία γεμάτη μουσική και χρώματα, προβάλλοντας τις ταξικές σχέσεις και διαφορές μιας κοινωνίας που ζει μέσα στο γαλήνιο τοπίο της Φινλανδικής εξοχής.
Δες φωτογραφίες από την επίσημη πρεμιέρα:

Δώρα Χρυσικού, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Καζάκος
/

Δέσποινα Ολυμπίου
/

Αμελία Μουτούση, Ντορέττα Παπαδημητρίου
/

Ελισάβετ Μουτάφη, Κώστας Αρζόγλου
/

Άγγελος Αντωνόπουλος, Ντίνος Καρύδης
/

Ντίνος Καρύδης, Λόλα Νταϊφά, Τζένη Κόλλια
/

Μαρίζα και Αλέκος Φασιανός
/

Γιώργος Λιάνης, Κοραλία Καράντη
/

/

/

Read More

And More