Ν. Γερμανού – Γ. Λιάγκας: Διασκέδασαν στην πρεμιέρα των Μαζωνάκη – Γαρμπή!

Οι παρουσιαστές του ANT1 ψήφισαν μπουζούκια για το βράδυ της Παρασκευής! Άλλωστε δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν με την παρουσία τους την πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη και της Καίτης Γαρμπής στο Φωταέριο.

Το γνωστό νυχτερινό κέντρο πλημμύρισε από κόσμο που έλουσαν με λουλούδια τους δύο καλλιτέχνες αλλά και τον Νικηφόρο και την Ελισάβετ Σπανού που εμφανίζονται μαζί τους!

Φυσικά, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και του Πέτρου Χόντου ήταν και εκεί και απαθανάτισε τους επίσημους καλεσμένους αλλά και στιγμιότυπα από το μοναδικό πρόγραμμα.


Ο Γιάννης Λάτσιος βρέθηκε στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού και του Γιώργου Λιάγκα


Η Ναταλία δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της αυτή τη φορά αλλά από τον Θέμη Γεωργαντά


Στην παρέα τους βρέθηκε και η Σάσα Σταμάτη


Ο Γιώργος διασκέδασε και αυτό το βράδυ χωρίς τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά


Στο πλευρό του βρέθηκε ο συνεργάτης του στο Πρωινό, Γιώργος Λιανός


Την ομάδα της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 συμπλήρωσε η Λάουρα Νάργες


Η κουμπάρα του Γιώργου Μαζωνάκη, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε σε αυτή την πρεμιέρα

Ένα ατελείωτο party υποσχέθηκαν για φέτος το χειμώνα και από το πρώτο κιόλας βράδυ απέδειξαν ότι η καρδιά της διασκέδασης χτυπάει στο Γκάζι.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει σε μεταμορφώσεις και σε μια διαρκή ανανέωση της παρουσίας του στη νυχτερινή Αθήνα, δε βολεύεται στα ίδια και τα ίδια και αναζητεί πάντα μια καινούργια πρόταση με σεβασμό στο κοινό του.

Με το διαφορετικό του ρεπερτόριο, τη μαγική του παρουσία on stage, το δικό του κώδικα επικοινωνίας με το κοινό και τις απρόσμενες συνεργασίες του δημιουργεί πάντοτε εκείνο το εκρηκτικό μείγμα που τον καθιστά ιδιαίτερο.

Φέτος προσφέρει την απόλυτη έκπληξη : τη συνεργασία του για πρώτη φορά στην 20χρονη καριέρα του με την Καίτη Γαρμπή.


Πανικός από λουλούδια στην πίστα

Η Καίτη Γαρμπή, μια από τις σημαντικότερες λαϊκές φωνές της νεότερης γενιάς, αποτελεί σταθερή αξία στα μουσικά δρώμενα.

Η καλλιτέχνις των διαχρονικών επιτυχιών και των επιτυχημένων συνεργασιών μετά από 4 χρόνια αποχής από τις μεγάλες πίστες κάνοντας εμφανίσεις σε εναλλακτικούς χώρους με ένα διαφορετικό τρόπο παρουσίασης του ρεπερτορίου της, φέτος ανταποκρίθηκε με χαρά στην πρόσκληση του Γιώργου Μαζωνάκη επιθυμώντας τη συνεργασία με έναν μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη. Έχοντας στις βαλίτσες της έναν ολοκαίνουργιο δίσκο αλλά και πολύ όρεξη και κέφι για δημιουργία η Καίτη κάνει δυναμικό comeback στις μεγάλες πίστες…


Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο σχέδιο στο χέρι της

Δες βίντεο από την έναρξη του προγράμματός της ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά της αλλά και το σύνθημα “Καιτούλα έλα, μας έχει πιάσει τρέλα”.

Το σχήμα συμπληρώνει ο Νικηφόρος, από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της νέας γενιάς, διαρκώς ανερχόμενος, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και η Ελισάβετ Σπανού, παρουσία με δυνατό στίγμα και αξιοπρόσεκτο στυλ.

Ο Νικηφόρος διαγράφει μία σταθερά ανοδική πορεία εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριό του με τραγούδια-επιτυχίες, αλλά και με εξαιρετικές συνεργασίες. Αφού έφθασε στο θεό, στην κορυφή της επιτυχίας, με το «Φτάνω το θεό» να έχει πλέον ξεπεράσει τα 3.000.000 views στο youtube και να συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των radio airplay charts με το νέο του τραγούδι “Ερωτευμένος είμαι” το οποίο τραγουδάει και στο μαγαζί.

Η Ελισάβετ φέτος κλέβει τις εντυπώσεις και με την παρουσία της στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού. Το πρωί είναι πανελίστρια και το βράδυ τραγουδίστρια!

Το concept του νυχτερινού κέντρου αυτό για μια ακόμη φορά επιμελείται ο Κωνσταντίνος Ρήγος ενώ όλη η ομάδα που πλαισιώνει τον Γιώργο Μαζωνάκη τα τελευταία χρόνια στις εμφανίσεις του βάζει τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα show που διακρίνεται για το δυναμισμό και φυσικά την πρωτοτυπία του.

Read More

And More