Όλα όσα έγιναν στα βραβεία του Mad! Δες φωτογραφίες και βίντεο!

Μια βραδιά με πολύ κέφι, τραγούδι, χορό και λαμπερές παρουσίες πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο. Ο λόγος για την 8ηαπονομή των βραβείων Mad που άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις. Στο καλοκαιρινό μουσικό event της χρονιάς βρέθηκαν πολλοί καλλιτέχνες που τραγούδησαν, χόρεψαν, βράβευσαν και βραβεύτηκαν.Κάνε κλικ εδώ για να δεις όλες τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί και να ψηφίσεις την πιο κακοντυμένη!

Από τα high lights της βραδιά ήταν η εμφάνιση του Νίνο μέσα σε μια τεράστια μπάλα…

Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Σάκης Ρουβάς που απέσπασε τρία βραβεία, ανάμεσα στα οποία ήταν κι αυτό του «καλλιτέχνη της χρονιάς». Από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών αυτή που ξεχώρισε ήταν της Δέσποινας Βανδή που με τη ζεστή φωνή της και το δυναμικό χορευτικό της έκανε το κοινό να την χειροκροτεί ασταμάτητα. Η γνωστή τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή και τραγούδησε το «Για άλλη μια φορά»…

Την τιμητική τους είχαν ο Αντώνης Ρέμος με την Έλενα Παπαρίζου που κέρδισαν τα βραβεία «άντρας» και «γυναίκα» καλλιτέχνης της χρονιάς αντίστοιχα, αλλά και η πρωτοεμφανιζόμενη Ελένη Φουρέιρα, που κέρδισε δυο βραβεία…

Οι Onirama αποδείχτηκαν για ακόμη μια φορά κλασική αξία στα βραβεία, κερδίζοντας αυτό του καλύτερου συγκροτήματος, ενώ έκπληξη της βραδιάς ήταν και ο Πάνος Μουζουράκης με τον Κωστή Μαραβέγια και το τραγούδι «Φίλα με ακόμα». Ο απρόβλεπτος Πάνος έκανε τη διαφορά, καθώς ανέβηκε στη σκηνή για να πάρει το πρώτο βραβείο του και δεν είπε κουβέντα…

Οικοδεσπότης της βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς με την Μαίρη Συνατσάκη. Η νεαρή παρουσιάστρια μετά τα ατυχήματα που είχε με τους καλλιτέχνες στο “Green Room” του “Dancing with the stars”, αποκάλυψε ότι της έχουν κολλήσει το παρατσούκλι «Συνατσάκι-τσαν» και με την ευκαιρία έδειξε και στο κοινό μερικές δικές τις ασκήσεις «αυτοάμυνας». Ωστόσο, το clou της βραδιάς ήταν η τελευταία αποκαλυπτική της εμφάνιση. Όπως είπε και ο Θέμης για να ανεβούν τα νούμερα πρέπει να προκαλέσουν. Έτσι, η Μαίρη βγήκε στη σκηνή γυμνή, έχοντας καλυμμένο το σώμα της με μπαλόνια, τα οποία έσκαγε ο Θέμης με μια καρφίτσα…

Εκτός από τους οικοδεσπότες της βραδιάς στη σκηνή βρέθηκαν για να απονείμουν βραβείο και πολλά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά,ο Ηλίας Ψινάκης, η Ελεονώρα Μελέτη, η Βίκυ Καγιά, η Τζένη Μπαλατσινού , ο Γιάννης Λάτσιος, ο Μάκης Πουνέντης, ο Αργύρης Αγγέλου με τον Κώστα Μαρτάκη, η Ναταλία Γερμανού, ο Τρύφωνας Σαμαράς με τον Σάββα Πούμπουρα και τον Δημήτρη Βλάχο, η Δούκισσα Νομικού, η Μαρία Μπεκατώρου με τον Άκη Πετρετζίκη, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, η Νάντια Μπουλέ, η, Ναταλία Δραγούμη, οι έγκυες Κατερίνα Καραβάτου και Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άλλοι λαμπεροί καλλιτέχνες.

Οι επώνυμοι άρχισαν να καταφθάνουν γύρω στις 20:30 και να παίρνουν τις θέσεις τους στις εξέδρες των VIPs. Εκεί συναντήσαμε τον Ηλία Ψινάκη, τον Αντώνη Ρέμο με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, την Δέσποινα Καμπούρη με τον σύντροφό της Βαγγέλη Ταρασιάδη, την Σταματίνα Τσιμτσιλή με μια φίλη της και χωρίς τον Θέμη Σοφό, τον Σάκη Ρουβά, τον Αντώνη Βλοντάκη, την Δούκισσα Νομικού, αλλά και τον Χρήστο Χολίδη, που καθόταν αρκετά καθίσματα μακριά της, την Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλούς άλλους.

Όσο, για το κομμάτι των live εμφανίσεων, αυτό φαίνεται πως το ανέλαβαν πολλοί Έλληνες και ξένοι ερμηνευτές και performers, παρουσιάζοντας μια εκδήλωση για όλα τα γούστα, Τα φετινά βραβεία τα συνδύαζαν όλα: pop, rock, r’n’b, hip hop και dance.
Τη βραδιά άνοιξαν οι Playmen με το επίσημο theme των MAD Video Music Awards 2011, “Out Of My Head“, οι οποίοι μοιράστηκαν τη σκηνή με τον βραβευμένο Αμερικανό rapper και παραγωγό T-Pain. Ακολούθησαν οι Μέλισσες με του ς Vegas και η Κατερίνα Sτικούδη με τον διεθνή star της R’n’B Mohombi.
Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στη σκηνή μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη και τραγούδησαν τα δικά του “Καλοκαίρια” και το περίφημο theme της όπερας Porgy and Bess, ”Summertime“. Ενώ, λίγο αργότερα στο stage βρέθηκε η σέξυ Ελένη Φουρέιρα.

Tα βλέμματα, βέβαια, καρφώθηκαν στη σκηνή για την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά. Ο ίδιος βρέθηκε στην οροφή του σταδίου και με τα βοηθητικά σχοινιά προσγειώθηκε στο κέντρο της αρένας, προκαλώντας πανικό.

H λαμπερή Δέσποινα Βανδή δημιούργησε ρομαντική ατμόσφαιρα με το «Για άλλη μια φορά» και σειρά είχαν οι Onirama και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μετά από ένα απολαυστικό medley των τελευταίων επιτυχιών του, ερμήνευσε την επιτυχία του «Κλειστά τα Στόματα» .

Με καλοκαιρινή διάθεση, ξαπλώστρες και μαγιό βρέθηκαν στη σκηνή ο Κώστας Μαρτάκης, οι Otherview και η Τάμτα, οι οποίοι έδωσαν τη σκυτάλη στον Νίνο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο, καθώς εμφανίστηκε στη μέση της αρένας μέσα σε μία τεράστια φουσκωτή μπάλα την οποία το κοινό μετέφερε με τα χέρια του μέχρι το main stage, από όπου και τραγούδησε την τελευταία του επιτυχία “OK”.

Τη βραδιά έκλεισε ο Πάνος Κιάμος με το δικό του σύνθημα, ενώ φοιτητές κατέβηκαν στη σκηνή με πλακάτ για να διαδηλώσουν με σύνθημα: «Από Δευτέρα».

Ακόμη, λίγο πριν την έναρξη της απονομή στον εξωτερικό χώρο του σταδίου είχε τοποθετηθεί εξέδρα, όπου έγινε το pre-party με τους Reckless και άλλα μουσικά συγκροτήματα.

Δες την πραγματικά εντυπωσιακή είσοδο του Σάκη στη σκηνή…

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη, Αγγελική Χριστοπούλου
Επιμέλεια: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More