Μάθε ποιοι θα είναι υποψήφιοι στα Mad Video Music Awards 2012

Τα Mad Video Music Awards 2012, ο μεγαλύτερος μουσικός θεσμός, έρχεται για 9η συνεχή χρονιά και φέτος ανταποκρίνεται στην πιο δυναμική παγκόσμια τάση: την Ελλάδα.

Με σύνθημα “Young Greece” τα MVMA αναδεικνύουν την Ελλάδα των νέων, αυτή που δημιουργεί, τα καταφέρνει, εμπνέει και εμπνέεται και πάνω απ’ όλα αντιστέκεται στην απαισιοδοξία.

Το μουσικό event θα πραγματοποιηθεί στις 20 Ιουνίου, στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do, στο Φάληρο. Ας δούμε μαζί τις φετινές υποψηφιότητες:

Η Panik Records εκπροσωπείται στα φετινά με 10 υποψηφιότητες! Demy, Stan, Vegas και Melisses βρίσκονται σε όλες τις κατηγορίες υποψηφίων, ενώ υποψήφιος θα είναι και ο Νίνο που εκπλήσσει κάθε χρονιά με τις στυλιστικές του επιλογές.

Για μια ακόμα χρονιά ανάμεσα στους υποψήφιους θα είναι η Έλενα Παπαρίζου, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο Σάκης Ρουβάς που θα είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες «Γυναίκα Καλλιτέχνης», «Τραγουδιστής της Χρονιάς» και φυσικά «Καλύτερο video clip».

Στην κατηγορία των πρωτομεφανιζόμενων θα κονταροχτυπηθούν Demy και Stan, ενώ για το βραβείο «Συγκρότημα της Χρονιάς» θα τα δώσουν όλα Stavento, Onirama, Vegas και Melisses.

Για να δεις αναλυτικά τις υποψηφιότητες και να ψηφίσεις μπες στην επίσημη σελίδα των βραβείων: videomusicawards.gr.

Read More

And More