Ζ. Μακρυπούλια: Στην παράσταση του καλού της φίλου της Θ. Αλευρά! Φωτογραφίες

Στον Σταυρό του Νότου διασκέδασε η Ζέτα Μακρυπούλια το βράδυ της Τετάρτης. Η όμορφη παρουσιάστρια του Dancing with the stars παρακολούθησε την μουσικοσατιρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο κολλητός της Θανάσης Αλευράς με τον Πάνο Μουζουράκη.

/

Αυτή τη φορά η Ζέτα δεν συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη αλλά από τα υπόλοιπα μέλη της παρέας, την Ελισάβετ Κωνστινίδου και τον Νίκο Μουτσινά.

/

/

/

Η παρέα φαίνεται πως είχε πολύ καλή διάθεση και τραγούδησε, χόρεψε, γέλασε και έδωσε το πιο θερμό της χειροκρότημα στους δύο ερμηνευτές.

/

Η παράσταση είναι ένα σύγχρονο βλάχικο καμπαρέ, με άρωμα Βερολίνου, χωρίς νόμους και κανόνες. Τραγούδια, κείμενα, gags, χορογραφίες, τζάτζαλα, μάτζαλα, εναλλάσσονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα εκτός ορίων σε σκηνοθεσία Ελένης Γκασούκα.

/

/

Φυσικά, την παράσταση “Τα άπαντα” παρακολούθησε και η σύντροφος του Πάνου, Μαρία Σολωμού αλλά και άλλοι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz. Ανάμεσά τους εντοπίσαμε την Φανή Χαλκιά, τον Πέτρο Λαγούρη και τον Γιώργο Χρανιώτη.

Read More

And More