Γιώργος Μανίκας – Έλλη Γελεβεσάκη: Παντρεύτηκαν και βάφτισαν τον γιο τους!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα της Τρίτης ο Γιώργος Μανίκας και η Έλλη Γελεβεσάκη. Μετά το γάμο του ζευγαριού ακολούθησε η βάφτιση του πρωτότοκου γιου τους που πήρε το όνομα Άγγελος Ιωάννης.

Το TLIFE βρέθηκε στο γάμο του ζευγαριού και τα βαφτίσια του 18 μηνών γιου τους που πραγματοποιήθηκαν στη Βαρυμπόμπη στο κτήμα Αριάδνη.

Φορώντας ένα εντυπωσιακό λευκό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο Βλάσης Χολέβας έλαμπε από χαρά και ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον Γιώργο Μανίκα, αλλά και τον μικρό τους πρίγκιπα.


O γαμπρός έφτασε στο κτήμα με κόκκινη Φerrari και ετοιμάστηκε εκεί με την βοήθεια των φίλων του


Την Έλλη παρέδωσε στο γαμπρό ο μπαμπάς της

Πριν από τη νύφη όμως έφτασε στην εκκλησία… μία ακόμη νύφη! Ήταν ο φίλος του γαμπρού Στέλιος Χανταμπάκης που αποφάσισε να κάνει πλάκα στο ζευγάρι!

Ο Γιώργος και η Έλλη παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2013 με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου, λίγο πριν τη γέννηση του γιου τους. Έτσι, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους. Μάλιστα, αυτές τις μέρες παράλληλα με το γάμο, ο Γιώργος Μανίκας βρίσκεται και σε πυρετό προετοιμασιών για τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Μία”. Το γνωστό μοντέλο θα βρίσκεται τη φετινή σεζόν στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου και θα ασχολείται με θέματα σχέσεων, βγαίνοντας έξω και μιλώντας με τον κόσμο.
Tο TLIFE επικοινώνησε με τον Γιώργο Μανίκα, λίγο πριν το μυστήριο και εκείνος μας αποκάλυψε το εξής: “Δεν έχουμε καθόλου άγχος, Όλα είναι έτοιμα και ανυπομονούμε να γίνει και ο γάμος και η βάφτιση του γιου μας. Θέλουμε να γίνει ένα μεγάλο party με τους φίλους μας και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί”.
Μετά το διπλό μυστήριο στον ιερό ναό στο κτήμα “Αριάδνη” στη Βαρυμπόμπη, θα ακολουθεί μια μεγάλη γιορτή για τους φίλους και τους συγγενείς του ζευγαριού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μανίκας τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου και την εκπομπή “Μια” και θα ασχολείται με το κομμάτι των σχέσεων. Έτσι, ο Γιώργος θα βγαίνει καθημερινά στους δρόμους και θα μιλά με τον κόσμο για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τις σχέσεις των ζευγαριών.


Διονύσης Ζάχος, Γιάννης καζανίδης


Άντζελα Ευριπίδη


Νίκος Αναδιώτης, Έλενα Βαζούρα, Κώστας Γκρέκας, Έλενα Ψωμά

Κουμπάροι τους ήταν ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου (από την πλευρά του γαμπρού) και η Στέλλα Γιάνναρη (από την πλευρά της νύφης).

Read More

And More