Διάσημοι έτρεξαν στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγας Αλέξανδρος! Φωτογραφίες

Διαφορετικά πέρασαν το πρωινό της Κυριακής η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Πάνος Βλάχος. Οι δημοφιλείς προσωπικότητες από την Θεσσαλονίκη φορούν τα χρώματα της WIND Running Team και τρέχουν για καλό σκοπό.

Το ραντεβού δόθηκε στις 12.30 στην κεντρική πλατεία του Δήμου Αμπελοκήπων, στην αφετηρία του αγώνα δρόμου 5 χλμ. που διοργανώνει το αθλητικό σωματείο ΜΕΑΣ Τρίτων με χορηγό τη Wind στο πλαίσιο του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος». Τo TLIFE σου έδειξε live κάλυψη από την γραμμή του τερματισμού!

Οι τέσσερις δημοφιλείς προσωπικότητες αποδέχτηκαν την πρόσκληση της WIND Running Team να τρέξουν με τη φανέλα της ομάδας προκειμένου να βοηθήσουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο της Θεσσαλονίκης. Έτσι την Κυριακή έτρεξαν 5 χιλιόμετρα για τα παιδιά του Φιλύρου δίνοντας έμπνευση και στα υπόλοιπα μέλη της WIND Running Team που ξεπέρασαν συνολικά τα 800!

Για τη συμμετοχή της Βίκυς, της Φαίης, του Πάνου και του Άκη η WIND θα προσφέρει από 1.000€ στο Φίλυρο, δηλαδή 4.000€ συνολικά. Όμως το Ελληνικό Παιδικό Χωριό θα ενισχυθεί από όλους τους φίλους του, τα μέλη της WIND Running Team, τους δρομείς του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» και όσους από τον υπολογιστή τους και μέσω του Facebook θέλουν να συνεισφέρουν στον κοινό σκοπό και να στηρίξουν τα παιδιά.

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τους μηχανισμούς προσφοράς που έχει η WIND δημιουργήσει για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό.

Να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Τσιούνης είναι ο πρώτος Έλληνας που τερμάτισε στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

Read More

And More