Μαρία Σολωμού: Στην πρεμιέρα του “amore mio” της, Πάνου Μουζουράκη!

Σίγουρα οι δυο τους δεν αποτελούν ένα από τα συμβατικά ζευγάρια, είναι όμως δυο ερωτευμένοι celebrities, που μας αρέσουν πολύ. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού δεν κρύβουν τον έρωτά τους, αλλά παραμένουν ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων, που εμφανίζεται μαζί σε επίσημες εξόδους… μόνο όταν χρειάζεται.

Και αυτό το “όταν χρειάζεται” είναι συνήθως όταν θέλουν να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε κάθε νέο βήμα. Έτσι μετά την επίσκεψη της στο Anodos Live Stage, όπου τραγουδά ο Πάνος Μουζουράκης και οι Άγαμοι Θύται, η Μαρία Σολωμού βρέθηκε στα βόρεια προάστια για την πρεμιέρα του!
Ο λόγος για την ταινία Amore mio, που πρωταγωνιστεί ο καλός της, υποδυόμενος τον… αμετανόητο γόη. Η ταινία σε σενάριο των Έλενα Σολωμού και Κωστή Παπαδόπουλου και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, κυκλοφορεί από την Odeon από την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 και έκανε avant premiere το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Τόνι (Πάνος Μουζουράκης) είναι φανατικός των αλλεπάλληλων one night stand, που ζει, φυσικά, για το καμάκι και τις γυναίκες. Έχει μάλιστα έναν παγκόσμιο χάρτη, τον οποίο διακοσμεί με τα γυναικεία εσώρουχα που αφήνουν πίσω τους, ως ενθύμια, οι κατακτήσεις του – λίγες οι χώρες που του «λείπουν». Η μόνη γυναίκα που δεν φαίνεται να συγκινείται από την γοητεία του είναι η γειτόνισσά του, Νεφέλη (Αθηνά Οικονομάκου), η οποία όχι μόνο δεν εγκρίνει τις περιστασιακές του σχέσεις αλλά δεν διστάζει να τον κατακρίνει κιόλας.
Μετά από μια παρεξήγηση μεταξύ τους, ο Τόνι χάνει το σεξουαλικό του ταλέντο και αποδίδει το δυσάρεστο γεγονός στην απόρριψη της Νεφέλης. Κατόπιν συμβουλής του πιο τρελού ειδικού της πόλης, θα αποφασίσει να την διεκδικήσει, μήπως και έτσι λυθεί η παρεξήγηση και ξεπεράσει το “θεματάκι” του. Όμως, κάτι το πρωτόγνωρο θα προκύψει μεταξύ των ετερώνυμων και ο Τόνι θα βρεθεί ξαφνικά θύμα του έρωτα…
Δες φωτογραφίες:

Stay tuned για πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την avant premiere

Read More

And More