Μαρία Μπεκατώρου – Αντώνης Αλεβιζόπουλος: Απόλαυσαν Beatles στο Ηρώδειο!

Δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου ο σύζυγός της. Ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος στηρίζει την σύντροφό του σε κάθε της βήμα και βρίσκεται πάντα δίπλα της είτε για να την στηρίξει είτε απλά για να την συνοδεύσει σε κάποια εκδήλωση.

Το TLIFE τους συνάντησε το βράδυ της Πέμπτης στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού όπου παρακολούθησαν μία μοναδική αφιερωματική συναυλία στην μαγική και διαχρονική μουσική των Beatles από την Καμεράτα – Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής, σε μουσική διεύθυνση Μίλτου Λογιάδη.

Τα πιο γνωστά τραγούδια των “Σκαθαριών” σε ευφάνταστες συμφωνικές ενορχηστρώσεις του γνωστού συνθέτη Νίκου Πλατύρραχου, τραγούδια που σημάδεψαν την ιστορία της μουσικής αλλά και την προσωπική ιστορία πολλών εκατομμυρίων ακρατών.

Το “ρόλο” των τεσσάρων Σκαθαριών αναλαμβάνουν οι τραγουδιστές Κώστας Βασιλιάγκος, Δώρος Δημοσθένους, Βασίλης Γισδάκης και Στηβ Κόκκας ενώ special guest θα είναι το αγαπημένο συγκρότημα Μελιsses!

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από το κοινό και η σύντροφος του τραγουδιστή του συγκροτήματος, Χρήστου Μάστορα. Η Courtney Parker έφτασε στο Ηρώδειο μαζί με τον αγαπημένο της και τον απόλαυσε, κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης, σε ένα από τα κορυφαία μουσικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού.

Δες φωτογραφίες από τη συναυλία αφιέρωμα στους Beatles!

Read More

And More