Πρεμιέρα για τον Κ. Μαρκουλάκη με διάσημες παρουσίες! Δες φωτογραφίες

Πρεμιέρα έκανε χθες βράδυ στο θέατρο Ακροπόλ η παράσταση “Επιθεωρητής” που πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με ένα ιδιαίτερα αξιόλογο cast παρουσίασαν την αιχμηρή κωμωδία καταστάσεων και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά στους ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης με την σύζυγό του Αθηνά Μαξίμου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της, η Νόνικα Γαληνέα, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης:
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που υποδύεται τον Χλεστακόφ, μαζί με τον Γιώργο Αρμένη, που ενσαρκώνει τον Έπαρχο, την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση, τη Δανάη Σκιάδη, τον Θόδωρο Κατσαφάδο, τον Θανάση Κουρλαμπά και έξι ακόμα ηθοποιούς παρουσιάζουν την αιχμηρή κωμωδία καταστάσεων “Ο επιθεωρητής”, που εξελίσσεται από σάτιρα της τσαρικής κοινωνίας σε σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο.

Σε μια μακρινή επαρχιακή πόλη της τσαρικής Ρωσίας, ο διοικητικός μηχανισμός του κράτους χαρακτηρίζεται από διαπλοκή, διαφθορά, απάτες και δωροδοκίες. Ωστόσο, όταν αναγγέλλεται ότι θα έρθει ο Κρατικός Επιθεωρητής, τότε αναδεικνύεται όλη η αυθαιρεσία της τοπικής εξουσίας. Πριν εμφανιστεί ο επιθεωρητής, στην πόλη έχει φτάσει ένας νεαρός δημόσιος υπάλληλος, ο Χλεστακώφ, που χάρη στη φυσιογνωμία του και στην ενδυμασία του, εκλαμβάνεται ως επιθεωρητής. Η παρεξήγηση αυτή γίνεται η αιτία για συναρπαστικές κωμικές καταστάσεις και παρεξηγήσεις.
Δες φωτογραφίες:

Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον σύζυγό της Νικηφόρο Χαραγκιώνη

Χριστόφορος παπακαλιάτης, Δανάη Σκιάδη

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Αθηνά Μαξίμου, Αιμίλιος Χειλάκης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Αιμίλιος Χειλάκης

Νόνικα Γαληνέα

Αθηνά Μαξίμου, Γιώργος Αρμένης Αιμίλιος Χειλάκης

Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Μιχάλης Μητρούσης

Σκηνές από την παράσταση:

Read More

And More